Ana sayfa » Yerel » ÇİÇEĞİ BURNUNDA MİMAR ENES ORHAN, KENDİ ADINI VERDİĞİ BÜRONUN AÇILIŞINI YAPTI…

ÇİÇEĞİ BURNUNDA MİMAR ENES ORHAN, KENDİ ADINI VERDİĞİ BÜRONUN AÇILIŞINI YAPTI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa’da hizmette bulunan Mimarlık Bürolarına bir yenisi daha eklendi. Aliağa’nın tanınmış esnaflarından Lale Mandıranın sahibi Selahattin Orhan’ın oğlu Enes Orhan kendi adını verdiği mimarlık bürosunun açılışını yaptı bugün.

Aralarında Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç, çeşitli siyasi partilerin belediye meclis üyeleri, Aliağa eski belediye başkanı Tansu Kaya’nında bulunduğu seçkin davetlilerin huzurunda yapılan açılışta kurdeleyi, Kaymakam Karaman, Belediye Başkanı Serkan Acar, AKP İlçe başkanı Hamdi Erdem, CHP Aliağa İlçe başkanı Özlem Şan Oğuzhan ile Enes Orhan’ın stajını yanında tamamladığı ARC Mimarlığın sahibi Ebru Bozkurt birlikte kesti.

Genç Mimar Enes Orhan yaptığı konuşmada misafirlerine hoşgeldiniz diyerek, Aliağa’ya yakışan projelere imza atmak istediklerini söyledi. Kaymakam Karaman ve Başkan Serkan Acar’da çiçeği burnunda mimara yükleneceği projelerde başarı dileğinde bulundular. Başkan Acar ise, “Aliağa’lı bir ailenin çocuğu ve kendisi de bir Aliağa’lı olan genç kardeşimin projelerini incelemek için onu ziyaret edeceğim” şeklinde espri yaptı.

Kurdelenin kesilmesinden sonra davetliler büroyu dolaşıp Orhanı tebrik etti..

Kuzey Ege Haber olarak Enes Orhana hayırlı olsun derken yükleneceği projeler bağlamında başarılar dileğinde bulunuyoruz…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com