Ana sayfa » Yerel » DOĞANGÜL’DEN EYLEMCİ TÜPRAŞ EMEKÇİSİNE MORAL ZİYARETİ…

DOĞANGÜL’DEN EYLEMCİ TÜPRAŞ EMEKÇİSİNE MORAL ZİYARETİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Petrol-İş Aliağa Şube yönetiminden Tüpraş’ta devam eden eylemlere yönelik bir açıklama da bulunuldu. Sosyal medya da paylaşılan açıklama şöyle:

“Tüpraş işyerimizde süren eylemlerimize gece boyu ziyaretler devam etti. Petrol-İş Sendikası Genel Merkez Eski Mali Sekreteri ve Aliağa Şube Başkanlarımızda İbrahim Doğangül, rafineri önüne gelerek eylemde olan işçileri yalnız bırakmadı.

TÜPRAŞ işçisinin asla yalnız olmadığına vurgu yapan Doğangül, “Aliağa işçisi 1970’li yıllardan bu yana Necmettin Giritlioğlu’nun da verdiği mücadele ile her zaman ileride olmuş, kendi geleneğiyle geleceğini var etmiştir. Burada verdiğiniz mücadele geçmişin bu birikimiyle birlikte var olmuştur.

Ve sizler bugün hem sendikacılara hem de Koç Holding’e hatırlatmalar da bulunuyorsunuz. Elbet kazanımla sonuçlanacak bir iradeyi ortaya koyuyorsunuz. Başarıya ulaşacak güç TÜPRAŞ işçilerinin kararlı mücadelesindedir. Beni verdiğiniz bu mücadele ile gururlandırınız.” dedi.

İbrahim Doğangül, konuşmasının ardından geçmiş mücadele deneyimlerini de işçilerle paylaştı. Ege türküleri söyleyen Doğangül, TÜPRAŞ işçilerine moral ve motivasyon verdi.

Şube başkanımız Hasan Toptan da “İbrahim başkanımızın konuşması gecenin bu saatinde bizlerin yanında olması bizim için gururdur. Bizler mücadeleyi ve sendikayı abilerimizden öğrendik ve bugün onların öğrettiklerinin üzerine katarak yol alıyoruz. Kendisine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

İşçiler başkanların konuşmalarının ardından “Onurlu geçmiş onurlu gelecek” sloganları atarak alkışladılar…

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com