Ana sayfa » Siyaset » İKTİDARA YAKIN MEDYA DA, BAKAN NEBATİ’NİN: “BAŞARILI TABLOSUNU” GÖRMEZDEN GELDİ!…

İKTİDARA YAKIN MEDYA DA, BAKAN NEBATİ’NİN: “BAŞARILI TABLOSUNU” GÖRMEZDEN GELDİ!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Bankalar Birliği 65. Olağan Genel Kurulu’nda konuştu.

Nebati, ekonomik tablonun çok başarılı olduğunu, öncü göstergelerin yarın açıklanacak olan ilk çeyrek büyümesinin yüzde 7 olacağını gösterdiğini söyledi.

”BU BAŞARILI TABLOYU TÜM KURUMLARIMIZA…”

Nebati, ”Salgın döneminde kayıpları malum telafi ettik ve mart ayı itibariyle istihdamımız yaklaşık 30 milyon kişi olarak gerçekleşti. Ekonomimiz yani üretmeye ihracat yapmaya istihdam oluşturmaya ve daha da önemlisi kaliteli ve sürdürülebilir büyüme ortaya koymaya devam ediyor.

Bu başarılı tabloyu tüm kurumlarımızla eşgüdüm halinde ülkemizin kalkınması ve vatandaşlarımızın refahı için gece gündüz demeden çalışarak sağlıyoruz. Artan üretim potansiyelimiz ve yüksek katma değerli üretimle cari açık sorununu olarak çözmeyi ve küresel değer zincirlerine girilerek daha üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

İKTİDARA YAKIN MEDYA DA GÖRMEZDEN GELDİ!..

Nebati’nin ekonomiye ilişkin ”başarılı tablo” tanımlamasını hükümete yakın Sabah gazetesi ve Yeni Akit gibi gazetelerin internet siteleri de görmezden geldi.

ERDOĞAN’DAN FIRÇA YEDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ…

Öte yandan Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye Saray’da fırça attığını iddia etmişti…

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com