Ana sayfa » Güncel » TARAFTARLAR CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY’I YUHALAYARAK PROTESTO ETTİ!…

TARAFTARLAR CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY’I YUHALAYARAK PROTESTO ETTİ!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Spor Toto 1. Lig’den Süper Lig’e çıkmayı haftalar önce garantileyen Ankaragücü, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın da katılımıyla 19 Mayıs Stadı’nın arazisinde düzenlenen şampiyonluk kutlamasında kupasını aldı.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY’I TARAFTARLAR YUHALAYARAK PROTESTO ETTİ…

Kurulan platforma tek tek gelen futbolcular ve teknik heyet, taraftarlarla birlikte büyük bir coşku yaşadı. Ancak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay için sonuç beklendiği gibi olmadı.

Şampiyonluk kutlamasında sahneye çıkan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay konuşmasını yaparken beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Yıkılan 19 Mayıs Stadı’nın yerine hala yenisinin yapılmamış olmasını uzun süredir eleştiren Ankaralı taraftarlar, Fuat Oktay’ın “stat müjdesi”ne tepki gösterdi. Fuat Oktay, taraftarlar tarafından konuşması sırasında yuhalandı.

SÜLEYMAN SOYLU DA TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINDA YUHALANMIŞTI

Fuat Oktay’ın yaşadığı şok akıllara İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Trabzonspor’un şampiyonluk töreninde yuhalanmasını getirdi.

Soylu, Medical Park Stadyumu’nda maçı izledikten sonra, kutlamaların yapıldığı 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’na gitmiş; Trabzon taraftarlarına yaptığı konuşma sırasında yoğun şekilde protesto edilip yuhalanmıştı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com