Ana sayfa » Güncel » YAZARIMIZ ÇİĞDEM ÇİMEN BAYRAMİÇ KAZDAĞ GENÇLİK FESTİVALİ’NDE..

YAZARIMIZ ÇİĞDEM ÇİMEN BAYRAMİÇ KAZDAĞ GENÇLİK FESTİVALİ’NDE..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Gazetemiz Kuzey Ege Haber’in yazarlarından, ‘’Kazdağ Çiğdemi’’ imzasıyla tanınan Çiğdem Çimen, ‘’Kazdağı Olmak’’ ve ‘’Sarıkız Nasıl Kurtulur’’ adlı kitaplarının Kafe Kültür Yayınevi tarafından yayınlanmasının ardından okurlarıyla buluşmaya başladı.

Çimen’in geçtiğimiz ay Çanakkale’nin simgelerinden biri olan tarihi Yalı Hanı’nda gerçekleşen imza günü büyük ilgi gördü. Çimen, ‘’ Değerli Çanakkale halkına göstermiş oldukları ilgiden dolayı çok ama çok teşekkür ediyorum. Okurlarımın desteği sayesinde geleceğe umutla bakabiliyorum. Onlardan aldığım cesaret ile halkımızın karşısına Kazdağları’nı tanıtıp anlatan yepyeni konular ile çıkmak istiyorum. Bölgemizin, Anadolu’muzun değerini ve önemini her zaman anlatmaya çalışacağım .’’ dedi.

21-22 MAYIS BAYRAMİÇ KAZDAĞ GENÇLİK FESTİVALİ’NDE

Çiğdem Çimen, bu haftasonu ise Bayramiçli okurlarıyla buluşacak. Bayramiç Belediyesi tarafından düzenlenen yaş sınırı tanımayan gençlerin festivali KAZDAĞ GENÇLİK FESTİVALİ’nde değerli yazarımız Çiğdem Çimen kendi standında kitaplarını imzalayacak. Tüm okurlarımıza duyurulur….

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com