Ana sayfa » Siyaset » ZAFER PARTİSİ OYLARINDA BÜYÜK SÜRPRİZ!…

ZAFER PARTİSİ OYLARINDA BÜYÜK SÜRPRİZ!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Türkiye’de yaşanan ekonomik krizle beraber birçok sorun, seçmeni artık isyan etme noktasına getirdi. Ekonominin yanında yaşanan eğitim, adalet, liyakat sorunlarıyla beraber mülteci politikasının da yanlış yürütülmesi son günlerde seslerin daha da yükselmesine neden oldu.

Geçtiğimiz haftalarda bu konuda çıkış yapan Özdağ, “hepsini göndereceğiz” diyerek dikkatleri üzerine çekti. Ardından “Cumhurbaşkanı adayımız Mansur Yavaş” çıkışıyla gündeme gelen Özdağ, birçok kesimden de destek gördü. Bunun yanında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun hedef aldığı Özdağ, TBMM önünde yaptığı açıklamayla da ilgi çekmişti.

Özdağ’ın söz konusu çıkışlarının ardından gözler anket şirketlerine çevrilmiş, herkes son anketleri merakla beklemeye başlamıştı. Anket çalışmalarını sürdüren birçok anket şirketi de konuyla ilgili görüşlerini paylaşmaya başladı.

ANKETLERDE ŞAŞIRTAN SONUÇ!…

Türkiyeraporu.com direktörü kamuoyu araştırmacısı Can Selçuki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Zafer Partisi’nin oy oranında büyük bir sürpriz yapacağını ifade etti. “Artış olacağını öngörmek mümkündü tabi ama bu oranda bir artış beklemiyordum.” diyen Selçuki, şunları yazdı:

“Mayıs ayı Türkiye Raporu anketimiz devam ediyor. Mevcut sonuçlar Zafer Partisi’nde büyük bir sürprize işaret ediyor. Artış olacağını öngörmek mümkündü tabi ama bu oranda bir artış beklemiyordum…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com