Ana sayfa » Siyaset » BABACAN: “UMUTSUZLUĞUNUZU ÇOK İYİ ANLIYORUM, SİZLER DE BENİM İÇİN UMUTSUNUZ..”

BABACAN: “UMUTSUZLUĞUNUZU ÇOK İYİ ANLIYORUM, SİZLER DE BENİM İÇİN UMUTSUNUZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, YouTube kanalında yayınladığı “Ali Babacan ile Bi’ Kahve” adlı program yayınına yapılan yorumlara cevap verdi.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Fırsat buldukça yorumlarınızı okumaya çalışıyorum. Son günlerde en çok okuduğum şikayet ise siyasetteki seviye” diyen Babacan, “Öfkeden, nefretten, hakaretten bıktınız, biliyorum. O yüzden ben ve arkadaşlarım işimize yani ülkemizin sorunlarının çözümüne odaklanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

‘BİRBİRİNE KÜFÜR EDEN DEĞİL, DERTLERİMİZE DERMAN OLACAK SİYASETÇİ LAZIM..’

Babacan’ın YouTube programı altına yorum yapan Batuhan Karadeniz isimli kullanıcı “Bize bağırıp çağıran, birbirine küfreden siyasetçi değil, bizim dertlerimize derman olacak siyasetçi lazım; o da Ali Babacan” dedi.

Vistnes adlı bir kullanıcı ise şunları yazdı: “Ne zaman umutsuzluğa düşsem Ali Bey’in bir videosuna denk geliyorum ve umutsuz olduğum için pişmanlık duyurum.”

Babacan ise bu kullanıcıya, “Umutsuzluğunuzu çok iyi anlıyorum. Sizler de benim için umutsunuz. İyi ki varsınız” yanıtını verdi…

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com