Ana sayfa » Siyaset » ÜMİT ÖZDAĞ: “SİLAHSIZ DÜELLO” İÇİN İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA GİDİYOR…

ÜMİT ÖZDAĞ: “SİLAHSIZ DÜELLO” İÇİN İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA GİDİYOR…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun TGRT haberde yapığı açıklmaların ardından Soylu’yu düelloya davet etti.

AKP’nin başta Suriyeliler olmak üzere sığınmacılara yönelik politikalarını eleştiren Özdağ, yaptığı açıklamada Soylu’nun kendisine yönelik “Adam yerine koymam, hayvandan aşağı biridir” sözlerine tepki gösterdi.

ÜMİT ÖZDAĞ: “KİMİN NE ÇOCUĞU OLDUĞUNU ORADA BÜTÜN TÜRK MİLLETİ GÖRECEK…”

Özdağ, “Süleyman, ben yarın saat 11.00’de tek başıma ve silahsız İç İşleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek” ifadeleriyle Bakan Soylu’yu dün gece saatlerinde düelloya davet etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın saat 11.00’de İçişleri Bakanlığı’na gideceğini söylemesinin ardından bakanlıkta görevli olan tüm polislerin ve güvenlik görevlilerinin izninin sonlandırıldığı ve göreve çağrıldığı iddia edildi.

Öte yandan bakanlık önünde çevik kuvvet sayısının artırılması talimatı verildiği de iddialar arasında yer aldı.

SİNAN OĞAN, ÜMİT ÖZDAĞ’IN TALEBİ ÜZERİNE BAKANLIĞIN ÖNÜNE GİTMEKTEN VAZGEÇTİ…

Tartışma Türkiye siyasetine damga vururken eski MHP’li Sinan Oğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisine yönelik ‘Soros çocuğu’ sözlerine yanıt vermiş ve Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’a destek vererek yarın İçişleri Bakanlığı önünde olacağını açıklamıştı.

Ancak Oğan, daha sonra yaptığı açıklamada; “Ümit bey @umitozdag ben yarın tek başıma gideceğim, senin gelmen olayı (tek başına olmaktan çıkarır) dedi. Ben de bu kararına saygı duydum.” ifadelerini kullandı.

ANKARA’DA HAREKETLİ SAATLER…

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın düello daveti üzerine Ankara’da yaşanan gerilim artarken erken saatlerde çok sayıda Zafer Partili başkentin farklı ilçelerinden genel merkez binasının önüne gelmeye başladı.

ÖZDAĞ’IN YANINDA PARTİLİLER DE OLMAYACAK…

Genel Merkez’de toplantı yapması beklenen Ümit Özdağ’ın yakın çevresine de İçişleri Bakanlığı’nın önüne tek gideceğini söylediği ortaya çıktı.

Partililerin “Bozkurt Ümit” sloganları ve alkışları eşliğinde Zafer Partisi Genel Merkezi’ne giriş yapan Özdağ, genel başkan yardımcıları ile toplantıya girdi. Özdağ basın mensuplarının sorularına yanıt vermedi…

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com