Ana sayfa » Siyaset » SONUÇLARI BEĞENMEDİ, ANKET ŞİRKETİNE TEPKİ GÖSTERDİ…

SONUÇLARI BEĞENMEDİ, ANKET ŞİRKETİNE TEPKİ GÖSTERDİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-MetroPoll Araştırma, son seçim anketi sonuçlarını açıkladı.

Açıklanan sonuçlara göre; AKP yüzde 25,2, CHP yüzde 17,6, İYİ Parti yüzde 14,6, HDP yüzde 9,7, MHP yüzde 5,7, DEVA Partisi yüzde 1,5, Saadet Partisi yüzde 1,1, Yeniden Refah Partisi yüzde 1,1, Gelecek Partisi yüzde 0,5 oy aldı.

Son dönemde mültecilerle ilgili açıklamaları ile gündeme gelen Zafer Partisi’nin oy oranı ise yüzde 0.5 olarak duyuruldu.

ÜMİT ÖZDAĞ SONUÇLARI BEĞENMEDİ..

Anket sonuçlarının açıklanmasının ardından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Metropoll Araştırma’nın sahibi Prof. Özer Sencar’a kişisel sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Metropoll Araştırma’nın, partisinin oylarını düşük gösterdiğini savunan Özdağ, Sencar’ın geçmişte kendisinden ödeme istediğini ve bu talebi reddettiğini iddia etti.

Özdağ’ın sosyal medya hesabından paylaştığı iddialar şöyle:

“Sencer Özer/Metropol anket değil, siyaset mühendisliği yapıyor. Sahadan gelen Zafer Partisi’nin oylarını başka partilere dağıtıyor. HDP-Millet ittifakını sağlamak için çalışıyor. İYİ Parti milletvekili iken bana “HDP ile işbirliğine karşı çıkmayın. Erdoğan başka türlü gitmez” demişti.

S. Özer’in Zafer oylarını başka partilere dağıtmasının 2. Nedeni 2019 yerel seçimleri öncesinde İYİ Parti Gaziantep Bld BŞK adayının yaptırdığı ve ödemediği 30 bin TL’yi benden istemesi. Ben de ödeme yapmayı reddettim. Zafer Partisi kurulurken tekrar aradı ve istedi, yine reddettim.”

Özdağ’ın paylaşımları şöyle:

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com