Ana sayfa » Güncel » İSTANBUL’DA FABRİKA DA PATLAMA OLDU, YANGIN ÇIKTI!…

İSTANBUL’DA FABRİKA DA PATLAMA OLDU, YANGIN ÇIKTI!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İstanbul’un Tuzla ilçesinde bulunan Orhanlı Sanayi Sitesi’nde bir fabrikada büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın sesi İstanbul’un birçok ilçesinden duyuldu.

Fabrikada yaşanan patlamanın ardından yangın çıktı. Zaman zaman patlamalarında meydana geldiği fabrikadaki yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Hasar havadan da görüntülendi. Yükselen dumanlar bir çok ilçeden görülüyor.

PATLAMA ANADOLU YAKASI’NIN FARKLI NOKTALARINDAN DUYULDU..

Tuzla’da Vernikçiler Sanayi Sitesi içerisinde bulunan bir vernik fabrikasında saat 13.00 sıralarında büyük çaplı patlama meydana geldi. Patlama sesi Anadolu Yakası’nın farklı ilçelerinden de duyuldu.

Patlamanın ardından fabrika alev alev yanmaya başladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Gökyüzüne yoğun dumanın yayıldığı yangının kontrol altına alındığı öğrenildi.

Patlama sonrası fabrika çevresinde büyük hasar meydana geldiği görüldü. Çevredeki birçok araç ve bina patlamadan etkilendi.

PATLAMA ANI KAMERADA..

Fabrikada meydana gelen patlama anı ise vatandaşın cep telefonu kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde fabrikanın yandığı esnada bir patlamanın yaşandığı ve patlama nedeniyle çevreye bazı parçaların saçıldığı görülüyor…

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com