Ana sayfa » Güncel » “ZAMSIZ” EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİNİN ÖDENECEĞİ TARİH BELLİ OLDU…

“ZAMSIZ” EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİNİN ÖDENECEĞİ TARİH BELLİ OLDU…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala emekli ikramiyesi miktarı ve tarihi milyonlarca vatandaş tarafından araştırılıyor. Konu ile ilgili son dakika açıklamaları gündemdeki yerini korurken Erdoğan, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin’in katıldığı bir programda açıkladığı gibi 1100 TL olacağını söyledi. Erdoğan; “Çalışma Bakanım ne dediyse doğrudur.” ifadelerini kullandı.

BAKAN BİLGİN ‘EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ZAMMI’ İÇİN NE DEMİŞTİ?..

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin katıldığı NTV canlı yayınında, “Bayram ikramiyelerine yönelik artış gündemimizde yok. 28-29 Nisan’da ödemeler yapılacak. İki bayramda maliyet 25 milyar lira seviyesinde. Emeklilere 1100 lira ödenecek. Ödeme tutarı her zaman değerlendirilebilir. Sayın Cumhurbaşkanımızın gündeme getirebileceği şeyler olabilir. Şu andaki gündemde artış yok. Enflasyona ayarlı bir şey yok. Eşel artış enflasyon sarmalına düşürecek olaylara yol açar. Tüm dünyanın gündeminde enflasyonu yok etme amacı varken, hiper enflasyon tehlikesini çağırıştıracak söylemleri doğru bulmuyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilere bayram ikramiyesinin 27-29 Nisan’da hesaplara yatırılacağını açıkladı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com