Ana sayfa » Güncel » MENEMEN DEVLET HASTANESİ ÇOCUK SERVİSİNDE RENKLİ 23 NİSAN KUTLAMASI…

MENEMEN DEVLET HASTANESİ ÇOCUK SERVİSİNDE RENKLİ 23 NİSAN KUTLAMASI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Menemen Devlet Hastanesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 23 Nisan kutlaması çocuk servisinde yapıldı. Etkinlikle ilgili şu açıklama yapıldı:

Hastane çalışanımız Çocuk Gelişim Uzmanı Demet GÜMÜŞ SEVİNDİK koordinatörlüğünde ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Öğrt.Gr.Feyza Dereli ve 2. Sınıf öğrencileri Ümran Yardımcı , Sıla Çakmak ve 3. Sınıf öğrencisi Merve Aydın “Çocuk Servisinde Bayram” etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte çocuklara balonlar ve Türk bayrakları dağıtılırken, çocuk servisi koridorları  ve odalar balon ve süsleme malzemeleriyle donatıldı.
Klinikte tedavi gören çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikte Başhekim Opr. Dr. Yalçın YILDIRIM çocukların 23 Nisan çocuk bayramını kutladı ve bugünün anısına boyama kitabı ve boya kalemleri hediye etti.

Klinikte düzenlenen etkinlikte palyaço eşliğinde çeşitli gösteriler ve çocuklara kuklalar yaptırıldı. Hastane tarafından çocuklara kek ve meyve suyu ikram edildi.

Program sonunda Ekin Koleji öğrencilerin yapmış olduğu 23 Nisan konulu resimler çocuk servisine hediye edildi.

Bu etkinliğimizin gerçeklemesinde katkıları olan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Öğr. Gör. Feyza Dereli hocamıza ve Ekin Kolejine  teşekkür ederiz…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com