Ana sayfa » Güncel » GAZETECİ İBRAHİM HASKOLOĞLU TUTUKLANDI…

GAZETECİ İBRAHİM HASKOLOĞLU TUTUKLANDI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, gazeteci İbrahim Haskoloğlu hakkında “kişisel bilgileri hukuka aykırı yolla ele geçirmek” suçundan soruşturma başlatmış, İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Haskoloğlu’nu Üsküdar’daki evinde gözaltına alınmıştı.

TUTUKLANDI..

Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesine getirilen Haskoloğlu’nun emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.

AVUKATINDAN İLK AÇIKLAMA..

Haskoloğlu’nun tutuklanması sonrası avukatında ilk açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan avukat, ”Müvekkilim @haskologlu
İstanbul Anadolu CBS tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, sadece yaptığı bir haber nedeniyle Kişisel Verileri, Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirmek ve Yaymak suçundan hukuka aykırı bir şekilde tutuklanmıştır” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN VE FİDAN’IN KİMLİK KARTLARI PAYLAŞTI..

Haskoloğlu 12 Nisan tarihinde sosyal medya hesabından bir hacker grubunun kendisi ile temas kurduğunu; söz konusu grubun kendisine e devlet verilerinin çalındığını söylediğini ifade etmişti.

Haskoloğlu, grubun kendisi ile bazı devlet görevlilerinin kimlik kartlarını paylaştığını belirterek; AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın kimlik kartlarını paylaşmıştı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com