Ana sayfa » Güncel » GAZETECİ İBRAHİM HASKALOĞLU GÖZALTINA ALINDI…

GAZETECİ İBRAHİM HASKALOĞLU GÖZALTINA ALINDI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Portakal, Twitter’da 535 bin takipçisi bulunan Haskoloğlu’nun İstanbul’un Üsküdar ilçesinde bulunan evine dün akşam polislerin gittiğini kaydetti.

Kendisine bilgiyi Haskoloğlu’nun ablasının verdiğini aktaran Portakal, Haskoloğlu’nun Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına götürüldüğünü, gözaltı nedeninin bir haber paylaşımı olduğunu belirtti.

Portakal şu ifadeleri kullandı;

“İbrahim Haskoloğlu’nun ablası aradı. Üsküdar’daki evlerine dün gece 11’de polis baskın yapmış. 1 saat kadar evi aramışlar, sonra da @haskologlu nu gözaltına almışlar. Vatan emniyete götürmüşler. Gözaltı nedeni paylastığı bir haber iddası.”

HEDEF OLMUŞTU..

Haskoloğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda e-Devlet sisteminin hacklendiğini duyurarak birçok kimlik bilgisine eriştiğini açıklamıştı. Bu kişilerin verileri sızdırmaya devam ettiklerine dair kendisine bilgi verdiklerini ifade eden Haskoloğlu, aralarında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MİT Başkanı Hakan Fidan’ın da dahil olduğu bazı devlet yetkililerinin de bilgilerinin ve kimlik kartlarının kendisiyle paylaşıldığını ileri sürmüştü. Haskoloğlu’nun söz konusu paylaşımları güvenlik zaafiyeti iddialarını gündeme getirmiş, gazeteci ise hedef olmuştu…

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com