Ana sayfa » Güncel » AVCI: “BUGÜN GÖZYAŞLARIMIZDA YANIMIZDA OLMAYANLARIN YARIN Kİ GÜLÜŞLERİMİZDE YERİ OLMAYACAKTIR…”

AVCI: “BUGÜN GÖZYAŞLARIMIZDA YANIMIZDA OLMAYANLARIN YARIN Kİ GÜLÜŞLERİMİZDE YERİ OLMAYACAKTIR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Avcı Çalışma Bakanı Vedat Bilgin’in bugün ifade ettiği: “EYT ile ilgili bir çalışmamız yoktur sözlerine yönelik olarak açıklama da bulundu.

“Bizler 21 yıllık bir mağduriyetin artık son bulması için hukuka uygun şekilde mücadele veriyoruz. Kim ne derse ne yaparsa yapsın bu mücadele sonuna sonuç alana kadar devam edecektir” şeklinde konuşan Avcı’nın sözleri şöyle:

“Eytsydd derneği ve ondan sonra kurulan derneklerimizle birlikte Eyt Federasyonunu kurarak çıktığımız alınteri mücadelemizde bugünkü noktada ülkenin en çok konuşulan konusu haline gelmekten, gündemde olmaktan ve davayı bu aşamaya getirmekten dolayı yaptıklarımızın doğruluğunu görmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Bu emek mücadelesinin başarısız olması için her yolu mübah görenlerin aynı safta yer aldıklarını yalancı iftiracı güruhlarla kolkola girdiklerini bu çabalarıyla komik durumlara düştüklerini büyük bir üzüntüyle görmekteyiz.

Bu büyük mücadeleden rahatsız olanların böl, parçala yönet taktiği ve perde arkası oyunlarına alet olup kitlemiz içinde Truvacılık oynayanların ucuz düşünceleri bugün Çalışma Bakanı Sn.Vedat BİLGİN’ in bugün yaptığı ” Eyt ile ilgili bir çalışmamız yok” açıklamasıyla birlikte çökmüştür.

Biz her zaman söylediğimiz gibi yani sorunumuzun çözümü için samimiyet gösteren bizi hor görmeyen ötekileştirmeyenlerle birlikte çözüm odaklı birliktelik göstereceğimizi söyledik, söylemeye devam edeceğiz. Bizi çözümün önünde engel olarak göstermek isteyen meydanlarda haykırmamızdan ve birlikteliğimizin yansımasından korkanlar şunu iyi bilsinler korkunun ecele faydası yoktur.

Bizler 21 yıllık bir mağduriyetin artık son bulması için hukuka uygun şekilde mücadele veriyoruz. Kim ne derse ne yaparsa yapsın bu mücadele sonuna sonuç alana kadar devam edecektir.

Ancak şu unutulmasın ki..!

“BUGÜN GÖZYAŞLARIMIZDA YANIMIZDA OLMAYANLARIN YARIN Kİ GÜLÜŞLERİMİZDE YERİ OLMAYACAKTIR…”

İşte şimdi dünden daha güçlü bir şekilde;

VARIZ BİRİZ BİRLİKTEYİZ.

Mustafa AVCI

EYT FEDERASYONU GEN. BAŞK. YARD.IMCISI

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com