Ana sayfa » Yerel » Aliağa Belediyesi Ambulans Servisi İzmir’deki Belediyeler Arasında 1’inci Oldu…

Aliağa Belediyesi Ambulans Servisi İzmir’deki Belediyeler Arasında 1’inci Oldu…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Vatandaşına sunduğu sağlık hizmetleri ile adından sıkça söz ettiren Aliağa Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Ambulans Servisi, yaptığı çalışmalar ve vatandaşa ulaşma konusunda İzmir genelinde özel ambulanslar ve belediyeler arasında üçüncü olurken İzmir Belediyeleri arasında birinci oldu.

Aliağa Belediyesi Milletin Sağlık Ekibi, Sağlık Hizmetleri ve Ambulans Servisi 2021 Yılında 3 Bin 235 vatandaşa hizmet verdi. Aliağa’da 12 kişilik ekibi, 3 adet Mavi Şerit Hasta Nakil Ambulansı ve 1 adet Evde Bakım Aracı ile hizmet veren Aliağa Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Ambulans Servisi, vatandaşların sağlık durumlarıyla yakından ilgileniyor.

Sağlık Ekipleri, hasta vatandaşların hastaneye ulaşımına, evinde tedavi görenlerin ise tedavi ve pansumanlarına yardımcı oluyor. Ambulans Ekibi, 2021 yılında 2001 hasta sevkinin yanı sıra 1071 evde sağlık hizmeti gerçekleştirirdi.163 sosyal etkinlikte ise görev aldı.

Sağlık Hizmetleri ve Ambulans Servisi tarafından hasta sevki ve evde sağlık hizmetinin yanında hastalara; mama, ilaç, hasta bezi ve fonksiyonel hasta yatağı desteği sağlandı. Aynı zamanda pandemi sürecinde vatandaşlara maske, dezenfektan ve ilkyardım seti desteği verildi.    

2021 yılında toplam 3.235 vakaya ulaşarak vatandaşına hizmet veren Sağlık Hizmetleri ve Ambulans Servisi, İzmir genelinde sağlık hizmetleri ve ambulans servisleri arasında üçüncü olurken belediyeler arasında birinci olmayı başardı. Aliağa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünü ziyaret eden İl Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Uzman Dursun Alyaz ve Dr.Serhat Sami Çengel, yapılan hizmetlerden ötürü Aliağa Belediyesi’ne teşekkür etti.

Vatandaşlar, Belediye Sağlık Ekipleri ile ilgili taleplerini Alo 153 veya 0 530 277 2222 numaralı mobil hat üzerinden Hilal Masa’ya iletebiliyor…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com