Ana sayfa » Siyaset » GÖKER: MHP’Lİ MİLLETVEKİLİ ZAMLARI ELEŞTİRDİĞİ İÇİN PARTİSİNDEN İHRAÇ EDİLDİ…”

GÖKER: MHP’Lİ MİLLETVEKİLİ ZAMLARI ELEŞTİRDİĞİ İÇİN PARTİSİNDEN İHRAÇ EDİLDİ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, zamları ve TÜİK’in açıkladığı enflasyon rakamlarını eleştirmiş ve partisi tarafından “parti politikalarına aykırı açıklamalar yaptığı” gerekçesiyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmişti.

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk ise, Baki Ersoy’un Parti üyeliğinden “kesin çıkarma cezası” ile cezalandırılması için Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini açıklamıştı.

Sosyal medya hesabından Ersoy’un partisinden ihraç edildiğini duyuran CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, “Ekonomiyi eleştiren MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy partiden ihraç edildi” dedi.

NE OLMUŞTU?

Ersoy, Kayseri’de katıldığı bir televizyon programında, hayat pahalılığından yakınarak, görmezden gelinemeyeceğini ifade ederek şunları söylemişti:

“Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz. Bunları konuşmamız gerekiyor. Bunları yok sayamayız. Bir şey yok saydığınızda problem ortadan kalkmıyor ve bu tepkiyi getiriyor”

ERSOY’UN İHRACI İSTİFA GETİRMİŞTİ

Öte yandan Kayseri’nin Kocasinan ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Sedat Kılınç da Ersoy’un disipline sevk edilmesine tepki göstererek, partisinden istifa ettiğini açıklamıştı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com