Ana sayfa » Güncel » “BU DAVA KİMSENİN ŞAHSİ EMELLERİNE ALET OLMAYACAK KADAR KUTSAL BİR DAVADIR..”

“BU DAVA KİMSENİN ŞAHSİ EMELLERİNE ALET OLMAYACAK KADAR KUTSAL BİR DAVADIR..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER- Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), yani emekli olmak için gereken prim sayısını doldurmalarına rağmen emekli olma yaşları gelmediği için emekli olamayanlar bir yıldan uzun süredir Türkiye’nin gündeminde.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Federasyonu Sakarya’da “Varız, Biriz, Buradayız ve Birlikteyiz” etkinliği gerçekleştirdi.

Anka’nın aktardığına göre; EYT Federasyonu Sakarya İl Temsilci Muammer Akın, etkinliğin açılış konuşmasında şunları söyledi:

“Küçük topluluklar halinde başlayan ve dalga dalga ülkemizin her bir köşesine ulaşan, bugün milyonlarca mağduru bir araya toplayan, aile kavramını oluşturan Emeklilikte Yaşa Takılanlar, tarihe mal olacak bir mücadelenin EYT Federasyonu çatısı altında emin adımlarla ilerliyoruz. Bu meşakkatli yolda yürürken önümüze çıkan tüm engelleri aşıyoruz ve aşacağız.

Bu dava alın teri davasıdır. Kimsenin şahsi emellerine alet olmayacak kadar yüce bir davadır. Milyonlarca insanın umudunu barındıran, vebale girilmeyecek kadar kutsal bir davadır..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com