Ana sayfa » Güncel » SOSYAL GÜVENLİK UZMANI ALİ TEZELE, EYT YÖNETİMİNE HAKARETTEN HAPİS CEZASI…

SOSYAL GÜVENLİK UZMANI ALİ TEZELE, EYT YÖNETİMİNE HAKARETTEN HAPİS CEZASI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak ve EYT SYD yöneticilerine karşı iftira ve hakarette bulundukları iddiasıyla sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel’e karşı açılan dava ile ilgili Başkan Özüpak’tan açıklama geldi. Özüpak davayı kazandıklarını duyurdu.

Özüpak’ın açıklaması şu şekilde;

Şahsıma ve EYT SYD Derneğimiz yöneticilerimize İftira Atan, hakaretler yağdıran Ali Tezel‘e açtığımız DAVAMIZDAKİ GELİŞME VE SONUÇ.

Ali Tezel’e EYT. Genel Bşk. ve Genel Merkez Yöneticilerine hakaretten adli para cezası verildi.

Mahkeme sanığın daha önce işlediği suçlar nedeniyle de bir daha suç işlemeyeceğine kanaat getirmediğinden bir daha Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılmasına karar verilmeyeceğini kısa kararında belirtti.

  1. 03.2022 günü İstanbul 21.Asliye Ceza Mahkemesince İstinaf Yolu açık olmak üzere verilen karara erteleme de yapılmadı.

Kararın kesinleşmesi halinde Ali TEZEL Adli Para Cezasını ödeyecek, bu sefer önceki cezalarında HAGB’ından (Hükmün Açıklamasının Geri Bırakılması) farklı olarak Ali TEZEL’in ADLİ SİCİL KAYDINA SABIKA OLARAK İŞLENECEK.

Bu dava Neden Açılmıştı?

EYT SYDD Genel merkez başkan ve yönetimimizi yerel seçimler öncesi Sayın Binali YILDIRIMLA yapılan görüşme sonrasında Bavul dolusu para aldılar, EYT davasını sattılar şeklinde Tv kanallarında yaptığı açıklamalarla attığı iftiralara karşı açılmış bir davadır…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com