Ana sayfa » Güncel » AVCI: “İKTİDAR VE MUHALEFET ORADA, HAK ORTADA, BİZ BURADAYIZ, ÇÖZÜM İSTİYORUZ, ÇÖZÜN İSTİYORUZ..”

AVCI: “İKTİDAR VE MUHALEFET ORADA, HAK ORTADA, BİZ BURADAYIZ, ÇÖZÜM İSTİYORUZ, ÇÖZÜN İSTİYORUZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Eyt Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Avcı” “çözüm için her siyasi irade ile görüşeceğiz istişare yapacak toplantı ve miting düzenleyeceğiz. Kimse bizim bu kararlı duruşumuzu engelleyemez. İKTİDAR ve MUHALEFET orada, HAK ortada, BİZ buradayız. Çözüm istiyoruz, çözün istiyoruz” dedi.

Avcı sosyal medya’da şu paylaşımda bulundu:

“Ben hakkımı vermeyen her iktidara çözüm önerisi sunmayan her muhalefet partisine muhalifim. Bugün Ak Parti iktidarda ve 20 yıldır bu hakları vermemek için inat ediyor. Seçim kaybetsek bile Eyt’ yi çıkarmayacağız demediler mi? dediler.

Peki bizi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Muharrem İNCE’ yi destekleyeceğiz diye basın bülteni yayınladığımızı bütün ülke bilirken bugün sanki gizli bir bilgiymiş gibi bunu kullanmaya kalkanlar peki kime destek verecektik? İlk yüz günde haklarınızı vereceğim diyene mi yoksa bu hakkı vermeyeceğim diyene mi?

Sizin amacınız nedir? davayı çözüme götürmek mi yoksa bunu çözümsüzlük yumağına çevirmek mi ?

Kapalı kapılar ardında pazarlık yapanlar başkanı ve yönetiminden habersiz gizli iş çevirenler, buna ortak olanlar, bu davayı temsil hakkına sahip olamaz. Burada yapılacak her görüşmeye federasyon olarak varız yeter ki çözümü sunsunlar, ama kimse bu görüşmelerde federasyon başkanı ve o yönetimde yer alan arkadaşlarımızı istemiyoruz deme ya da burada kendine rol kapma düşüncesinde olanlar bunu bize şart koşma hakkına sahip değildir.

Bu dayatmayı kabul etmek, buna boyun eğmek davanın ruhuna aykırıdır. Biz bu davada bugün yer almadık. Bizler bu davada ÖLÜM VAR KUL HAKKI VAR diyen ve gasp edilen haklarımızı kayıtsız şartsız geri istiyoruz diye haykıran emeğin pazarlığı olmaz diyen ilk Türkiye platform sözcümüz rahmetli Mehti Bülent BIKMAZ ve birlikte yol yürüdüğümüz dostlarımızla, bu davada kurumsallaştıktan bu yana evinden, işinden, sağlığından büyük fedakarlıklar yaparak davanın milyonlara ulaşmasına liderlik yapan Gönül BORAN ÖZÜPAK’ larla yer aldık.

Bu onurlu davayı sizin her türlü Truva girişiminize, gerçekler ortaya çıktıktan sonra kitleyi bölmek için ben muhafazakar Eyt’lilerin sözcüsü olacağım diyen, kin ve nefret ifadeleriyle kopyala yapıştır zihniyetine sahip kişilerin aksine son emeklilikte yaşa takılan mağdurun kimliğine inancına siyasi yönüne bakmadan herkesin hakkını alacağı ana kadar mücadelede var olacağız.

Evet çözüm için her siyasi irade ile görüşeceğiz istişare yapacak toplantı ve miting düzenleyeceğiz. Kimse bizim bu kararlı duruşumuzu engelleyemez. İKTİDAR ve MUHALEFET orada HAK ortada BİZ buradayız. Çözüm istiyoruz, çözün istiyoruz ..

EYT NAMUSLU BİR HAK ARAYIŞIDIR..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com