Ana sayfa » Siyaset » ALİAĞA MEMLEKET PARTİLİLERDEN UŞAK ADLİYESİ ÖNÜNDE GENEL BAŞKANLARINA TAM DESTEK..

ALİAĞA MEMLEKET PARTİLİLERDEN UŞAK ADLİYESİ ÖNÜNDE GENEL BAŞKANLARINA TAM DESTEK..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ‘cahil’ ifadesi nedeniyle Uşak’ta 3. Asliye Ceza Hukuk savcısına ifade veren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce adliye çıkışı açıklama yaptı. Kendisini bekleyen partili kalabalıkla birlikte gazetecilere konuşan İnce, “Sözlerimin arkasındayım” dedi.

‘Umudunuzu yeniden yeşertin..’ 

İnce açıklamasında, “Umutlarınızı yeniden yeşertin. Salıdan salıya kavga eden, salıdan salıya birbirine laf söyleyen bir Türkiye değil; çözüm üreten bir Türkiye, umutları yaşatan bir Türkiye… Fabrikaların dumanını tüttürmek isteyen, tarlalarından bereket fışkırtmak isteyen bir Türkiye… Olimpiyatlarda madalya kazanmak isteyen, gençlerin yurt dışına gitme hayali kurmadığı, zengin, başı dik bir Türkiye… Hep birlikte gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

‘Dediklerimin arkasındayım..’ 

Sözlerinin arkasında durduğunu, savunmasında da bunu söylediğini ifade eden İnce, “Hangi yolla olursa olsun, gerek yargı yoluyla gerek başka yollarla kim engellemek isterse engellesin. Umurumuzda bile değil. Dediğimizin arkasındayız. Savunmamda da onu söylemiştim. Cahil demiştim, evet cahil. ‘Faiz sebep, enflasyon sonuçtur’ diyorsa ekonomi cahilidir bu adam. Lafımın arkasındayım. Adliyede de bunu söyledim” diye konuştu.

Aliağa İlçe Yönetimi de destek verdi…

Bu arada Memleket Partisi Aliağa İlçe Yönetimi de tam kadro Adliye binası önünde genel başkanları Muharrem İnce’ye destek verdi. Memleket Partililer; “Genel Başkanımıza destek vermek için buradayız, o nereye giderse gitsin, nerede yargılanırsa yargılansın destek vermeye devam edeceğiz, açtıkları pankartta yazıldığı gibi: “Hevesimiz değil, Nefesimiz Bitine Kadar Genel Başkanımızlayız” ifadesinde bulundular…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com