Ana sayfa » Güncel » HALİL FALYALI SİLAHLI SALDIRI SONUCU ÖLDÜRÜLDÜ!…

HALİL FALYALI SİLAHLI SALDIRI SONUCU ÖLDÜRÜLDÜ!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER- Halil Falyalı’nın aracı Girne Çatalköy’de evinin yakınlarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından otomatik silahlarla tarandı.

Saldırıda Halil Falyalı’nın şoförünün hayatını kaybettiği öğrenilirken, saldırı sonucu ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan Halil Falyalı’nın Girne Akçiçek Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.

Falyalı’nın tedavi için kaldırıldığı Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybettiği öğrenildi.

HALİL FALYALI KİMDİR?

Suç örgütü lideri Sedat Peker, yayımladığı bir videoda eski Meclis başkanı Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’ı hedef almış, Mehmet Ağar’la birlikte kokain ticareti yapmakla suçlamıştı. Üstelik bu ağın destekçilerinden birinin de İçişleri Baknı Süleyman Soylu olduğunu söylemişti. Peker, söz konusu videoda Halil Falyalı’nın da bu ağın merkezinde olduğunu iddia etmişti.

Falyalı, Kıbrıs Girne’de Turgut Katırcı isimli şahsın, çalıştığı kumarhaneden para çaldığı iddiasıyla, kumarhane çalışanları tarafından önce alıkonulması ardından da darp edilmesi ve zorla vekalet imzalatılması iddialarıyla ilgili başlatılan polis soruşturması kapsamında tutuklanmıştı.

Soygun, zorla alıkoyma, şiddet tehdidi ve ciddi darp suçlamalarıyla mahkemeye çıkarılan Falyalı, ifadelerinin teyit ve tekzibi amacıyla üç gün tutuklu kalmasına karar verilmişti..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com