Ana sayfa » Güncel » ISPARTA’YE GÜNLERDİR ELEKTRİK VERİLEMİYOR, SORUMLU GENEL MÜDÜR GECE KULÜBÜNDE EĞLENİYOR!…

ISPARTA’YE GÜNLERDİR ELEKTRİK VERİLEMİYOR, SORUMLU GENEL MÜDÜR GECE KULÜBÜNDE EĞLENİYOR!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Isparta’ya günlerdir elektrik verilemiyor. Binlerce yurttaş soğuk hava nedeniyle zor durumda. Isınma ve iletişim sorunu yurttaşlara zor anlar yaşatıyor. Yetkililer kar yağışı nedeni ile elektrik verilemediğini belirtirken, elektriklerin verileceği tarihle ilgili kesin bir gün ya da saat verilemiyor.

Ispartalı yurttaşlar ise kalan son şarjlarını sosyal medyada seslerini duyurmak için tüketiyor. Atılan binlerce video ve mesajda, Ispartalılar, ‘hastalarımız, yaşlılarımız var, donuyoruz. İlla birilerinin ölmesi mi lazım?’ diye isyan ediyor, seslerini duyurmaya çalışıyor.

KRT’den Mutluhan Yıldız’ın haberine göre, Isparta’da kent merkezinin büyük bir bölümünde bazı ilçelerde elektrikler hâlâ yok. Aksu, Atabey, Eğirdir, Gelendost, Gönen, Keçiborlu, Uluborlu, Senirkent ve Sütçüler ilçeleri ve bu merkezlere bağlı köy, mahalle ve beldeler elektriksiz…

Isparta’da Akdeniz CLK Genel Müdürü Erol Değerli’nin Antalya Konyaaltı’nda önce bir gece kulübünde, sonra bir meyhanede eğlenirken kaydedilen görüntülerinin ortaya çıktığı iddia edildi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com