Ana sayfa » Güncel » BİR O EKSİK KALMIŞTI, MOBİLYA FİYATLARINA DA ZAM GELİYOR!…

BİR O EKSİK KALMIŞTI, MOBİLYA FİYATLARINA DA ZAM GELİYOR!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘faiz sebep, enflasyon sonuç’ tezi doğrultusunda hayata geçirilen ‘yeni ekonomi modeli’, her alanda ardı arkası kesilmeyen zamlara neden oluyor. Son fiyat artışı haberi, mobilyacılardan geldi. 

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç, artan maliyetler nedeniyle 1 Şubat’tan itibaren mobilya fiyatlarında zam olacağına işaret etti.

Mobilya sektöründe indirim kampanyaları sürerken, Güleç indirim oranlarından dolayı bu kampanyaların gerçek bir kampanya olmadığını belirtti.

‘TÜKETİCİYİ MUTSUZ EDEN BİR UYGULAMA..’

Sektörde yüzde 40 ila 50’lere varan indirimlerin gerçek indirimler olmadığını, bunların köpük fiyatlar olduğunu kaydeden Güleç, şöyle devam etti:

“Dolayısıyla tüketiciyi mutsuz eden bir uygulama. Sektöre de zarar veriyor. Bu maliyet artışı ortamında benim mağazama gelin; benim yapacağım en büyük indirim yüzde 5 ila 10’dur.

‘BİNDİR İNDİR YAPILIYOR, DOĞRU BİR ŞEY DEĞİL..’

Efsane Cuma günü, evlilik sezonu gibi dönemlere ve günlere özel indirimler tabii ki olacak ancak bunlar yüzde 10-20 olur. Bu durumda bindir indir yapıyorlar ki bu da doğru bir şey değil..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com