Ana sayfa » Güncel » İZMİR’DE ODA BAŞKANLARI GÜVEN TAZELEDİ..

İZMİR’DE ODA BAŞKANLARI GÜVEN TAZELEDİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası, Kahveciler Odası ve Berberler Odası başkanlık seçimleri sonuçlandı. Saat 17.00’da biten oy verme işleminin ardından belli olan sonuçlara göre, üç odanın da mevcut başkanları yeniden seçildi.

Fuar İzmir’de gerçekleştirilen seçimli genel kurullarda demokrasi şenliği yaşandı. Oylama sonucunda ise mevcut üç başkanın güven tazeledikleri görüldü.

CELİL ANIK 1026 OYLA KAZANDI..

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlık seçimi kıran kırana geçti. Odaya 16 yıldır başkanlık yapan Celil Anık, Özkan Özbayla yarıştı. Şenlik havasında geçen seçimli genel kurul sonucunda Anık, 1026 oy alarak başkanlığını sürdürdü. Seçimden önce gazetecilere açıklama yapan Anık, “Allah nasip ederse sandıktan zaferle çıkacağımıza inanıyorum. Bu esnaf hizmet edene değerini verir. Ben 65 yıllık odanın 3. başkanıyım. 16 senedir başkanlık görevini yürütüyorum. Eğer hizmet ediyorsanız esnaf size sahip çıkar” ifadelerini kullanmıştı.

KAHVECİLER ODASINDA KIRDI İPİ GÖĞÜSLEDİ..

İzmir Kahveciler Odası’nda da seçim heyecanı vardı. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde yapılan seçim, mevcut başkan İsmail Hakkı Kırdı ve kadın aday Jale Büyükdemir arasında oldu. Başkan İsmail Hakkı Kırdı ipi göğüsledi.

BERBERLER ODASI ÜYELERİ BİLGİN’LE YOLA DEVAM DEDİ..

İzmir Berberler Odası seçimi ise iki tecrübeli ismin mücadelesine sahne oldu. 12 yıldır görevini sürdüren mevcut başkan Şükrü Bilgin ve eski başkan Nihat Başakıncı arasında gerçekleşen seçimin sonucunda berber esnafı yol Şükrü Bilgin’le devam etme kararı aldı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com