Ana sayfa » Güncel » CHP İL BİNASINA YAZILI SALDIRI YAPILDI, BAŞKAN YÜCEL KINADI, AKP’Lİ ERGÜL SATAŞTI…

CHP İL BİNASINA YAZILI SALDIRI YAPILDI, BAŞKAN YÜCEL KINADI, AKP’Lİ ERGÜL SATAŞTI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yeni yılın ilk gününde partinin il binasının duvarına kimliği belirsiz kişi/kişiler tarafından ırkçı, kin ve nefret içeren yazılar yazıldığını açıkladı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan İl Başkanı Yücel, savcılık ve polisin olayla ilgili soruşturma başlattığını belirtti. AKP’li bir il yöneticisinin Yücel’in olayla ilgili sosyal medya paylaşımına yaptığı yorum ise dikkat çekti.

CHP İl Başkanı Yücel, sosyal medya hesabından olaya ilişkin “Dün gece il binamızın duvarına ırkçılığı öven, kin ve nefret ifadeleri içeren yazılar yazılmış olup konu ile ilgili polis ve savcılıkça soruşturma başlatılmıştır. Süreci takip ediyoruz. Kin, nefret ve şiddetten medet umanlar bilsinler ki umduklarını bulamayacaklar” açıklamasında bulundu.

AKP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Şahin ise, CHP’li Yücel’in açıklamasına, “Meraklanma, ‘ırkçılığı öven, kin ve nefret’ ifadeleri tam olarak sizin vizyonunuza ait, onlarda sizin partilileriniz çıkacaktır, tüm pislik işler CEHAPE’den ürüyor çünkü” yorumunu yaptı. Yücel’den AKP’li Şahin’e ise sert tepki geldi. Yücel, AKP’li Şahin’e yanıt olarak; “Sana kemik atan olmadı ama sen üzerine alınmışsın. Pisliği bu ülkeye sen ve senin zihniyetindekiler getirdi. Haddini bil sabrımızı sınama!” ifadelerini kullandı.

AKP’li Şahin’e bir tepki de CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Yasin Ergül’den geldi. Ergül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İl Binamıza yapılan saldırıyı kınamamıza, neden bir AKP il yöneticisinden sataşma gelir? Anlayamadık!” ifadelerine yer verdi..

İz Gazete

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com