Ana sayfa » Güncel » METAL EMEKÇİSİNDEN SANATÇI KIRAÇ’A ÇAĞRI: “PEVRUL’UN ŞOVUNA ALET OLMA!..”

METAL EMEKÇİSİNDEN SANATÇI KIRAÇ’A ÇAĞRI: “PEVRUL’UN ŞOVUNA ALET OLMA!..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Sosyal medya üzerinde örgütlenip sosyal paylaşımlarda bulunan Metal Emekçisi sanatçı Kıraç’a 2 Ocak’ta Kocaeli’nde Türk Metal Sendikası için vereceği konser öncesi çağrıda bulundu. Çağrı içeriği şöyle;

“SANATÇI KIRAÇ’A ÇAĞRIMIZDIR!

TÜRK METAL MİTİNGİNDE SENDEN ÖNCE KONUŞACAK PEVRUL KAVLAK TAM BİR İŞÇİ DÜŞMANIDIR!

Türk Metal’ in 2 Ocak günü Kocaeli’nde yapacağı mitingde sanatçı Kıraç’ta konser verecek.

Ülkenin sevilen sanatçılarından biri olan Kıraç’ın, kimin mitingine katıldığını söylemek biz işçilere düşer. Öyle ki, geçtiğimiz yıl 1 Mayıs günü yerin 72 metre altında konser veren Kıraç’ı, işçi, emekçiden yana biliriz.

Ancak şunu söylemeliyiz ki, yerin altındaki cehennemin benzerini yerin üstünde de fabrika işçileri olarak biz yaşıyoruz. Bizi bu cehennem koşullarına mahkum eden MESS ve işbirlikçisi Türk Metal, bu yıl açıkladıkları zam oranları ile cehennemin ateşini artırıyorlar.

Kıraç kardeşimize şunu hatırlatmak isteriz. Türkülerini, şarkılarını söyleyeceğin sahnede senden önce çıkacak Pevrul Kavlak, tam bir işçi düşmanıdır. İstediğin gibi araştırabilirsin. Metal işçileri, Pevrul Kavlak ve Türk Metal ‘in işçilere neler yaptıklarını sana tek tek anlatabilir.

Pevrul’un istediği zam oranı, hayat pahalılığı karşısında eridi, bitti. Günlerdir, bu zammın yukarıya çekilmesi için uğraşırken, onlar hala bize kulaklarını kapatıyorlar.

O yüzden Kıraç kardeşimiz, bu konseri düzenleyenler işçi değil, sendika ağalarıdır. İşçi düşmanlarıdır. Biz bunu biliriz, bunu söyleriz. Artık sendika ağası Pevrul Kavlak`ın konserinde alacağın tutum senin elinde.

Biz günlerdir bu sözleşmenin revize edilmesi yönünde çağrılar yapıyoruz. Binlerce metal işçisi de bunu istiyor. Ancak Pevrul Kavlak işçilerin bu talebini görmezden gelerek işçileri sefalete sürüklüyor.

Kıraç kardeş, gel metal işçisinin sesi ol ve o mitingde sende taslağın revize edilmesi gerektiğini söyle yada gelme ve Pevrul`un bu şovuna alet olma…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com