Ana sayfa » Güncel » “NAS’TAN TAVİZ YOK” DEDİ, DOLAR VE EURO’YU UÇURDU, AKARYAKITA KALLAVİ ZAMLAR YAPILDI!..

“NAS’TAN TAVİZ YOK” DEDİ, DOLAR VE EURO’YU UÇURDU, AKARYAKITA KALLAVİ ZAMLAR YAPILDI!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EPGİS, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzine 62 kuruş, motorine 55 kuruş ve LPG’ye 57 kuruş zam geldiğini açıkladı. 

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, dün yaptığı faiz açıklaması sonrası dolar ve euro adeta uçuşa geçti. Euro 20 lirayı geçerken; dolar 17.87’yi görerek tarihi bir rekor kırdı.

BİR KEZ DAHA ÜÇLÜ ZAM..

Dolardaki önlenemez yükseliş ise akaryakıt fiyatlarını vurdu.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzine 62 kuruş, motorine 55 kuruş ve LPG’ye 57 kuruş zam geldiğini açıkladı.

EPGİS açıklamasında, ”Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 21/12/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 62 Motorinde 55 LPG’de 57 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz cuma LPG, benzin ve motorine yine zam gelmiş, EPGİS zammı, ”EPGİS açıklamasında, ”Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 18/12/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Motorinde 1,14 Benzinde 0,69 LPG’de 0,70 TL/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur” ifadeleri ile açıklamıştı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com