Ana sayfa » Siyaset » “ORTADAN KAYBOLACAĞINA GENEL MERKEZE GELSEYDİ, KAPIDA AĞLAYAN GENÇLERİ BEN TESELLİ ETTİM…”

“ORTADAN KAYBOLACAĞINA GENEL MERKEZE GELSEYDİ, KAPIDA AĞLAYAN GENÇLERİ BEN TESELLİ ETTİM…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP’li Onursal Adıgüzel, Arayış TV YouTube yayınına konuk oldu. Adıgüzel, 24 Haziran seçimleri için “İnce Mesaj attı, ‘Adam kazandı’ dedi. Kapıda ağlayan gençleri ben teselli ettim. Ortadan kaybolacağına Genel Merkez’e gelseydi.” dedi.

Arayış TV’nin YouTube kanalına konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, 24 Haziran seçimlerinde Muharrem İnce’nin ortadan kaybolduğunu ve kapıda ağlayan gençleri teselli ettiğini söyledi.

Adıgüzel’in açıklamasına tepki gösteren Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çelebi “Ortadan kaybolma senin işin. 3 senedir neredeydin. Sistemi çökertip koltuğuna yapıştın. Yüreğin yetiyorsa gel konuşalım 24 Haziranı. İstediğin yandaş kanalında,yandaş gazetecilerinle hepsiyle beraber gel.” paylaşımını yaptı.

“EVET ÇALMIŞLARDIR..”

Seçim sonrası saatlerce haber alınamayan Muharrem İnce, ertesi gün ekrana çıkarak “Seçimi kaybettik. Çalmışlar mıdır? Evet çalmışlardır ama seçimin sonucunu etkileyecek kadar çalmamışlardır.” açıklamasıyla tepkileri üstüne çekmişti.

İnce’nin 24 Haziran sonrası süreçte CHP içinde “İstenmeyen adam” ilan edilmesi ile Memleket Hareketi ortaya çıkmış ve 17 Mayıs 2021’de Memleket Partisi kurulmuştu. Memleket Partisi’nin kurulmasıyla CHP’den istifa eden bazı isimler de Muharrem İnce’nin yanında yer almıştı..

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com