Ana sayfa » Bilim-Teknoloji » Pollock İkizleri, Reenkarnasyonu Sorgulamamak İmkansız Olacak!…

Pollock İkizleri, Reenkarnasyonu Sorgulamamak İmkansız Olacak!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Reenkarnasyon, aynı ruhun farklı bedenlerde canlanması anlamına geliyor. Çoğunlukla spiritüalistlerin inandığı bu kavrama göre öldükten sonra aynı bilincin, kişiliğin farklı bir bedende canlanması mümkün.

İslam gibi çoğu dinde reenkarnasyon kabul edilmez. Dine aykırı olduğu için de bu kavram, bugüne kadar birçok tartışmaya yol açmış, hiçbir zaman bilimsel kanıt bulunamadığı için de inançtan öteye gidememiştir. Ancak ABD Teksas’ta 1950’li yıllarda yaşanan bir olay, bugüne kadar reenkarnasyonun en büyük kanıtlarından biri olarak kabul ediliyor. Dilerseniz bütün dünyayı şoka uğratan Pollock ikizlerinin hikayesine daha yakından bakalım.

Pollock ikizleri, 1957 yılında feci bir şekilde hayata veda ediyorlar…

Her şey, Pollock ailesi için 5 Mayıs 1957’ye kadar kusursuz bir şekilde ilerliyordu. O gün 11 yaşındaki Joanna ve onun 6 yaşındaki kız kardeşi Jacqueline, arkadaşları Anthony ile birlikte yaşadıkları Hexham’da bulunan kiliseye doğru yürümeye başlamışlardı. Daha sonra sinir hastası olduğu öğrenilen bir kadın, arabayı bu üç küçük çocuğun üzerine sürerek onların feci bir şekilde can vermesine sebep oldu.

Joanna ve Jacqueline’in olay yerinde, Anthony’nin de ambulansta ölmesine yol açan bu kaza hakkındaki detaylar son derece çarpıcıydı. Kazayı yapan kadının kendi çocuklarının zorla elinden alındığı, bu sebeple de bir sürü antidepresan kullandığı ve çocukları bilerek öldürdüğü ortaya çıktı.

John ve Florence Pollock, kızlarının ölümlerinin ardından yıkıldı…

Tahmin edebileceğiniz üzere, Joanna ve Jacqueline’in ölümü Pollock ailesini derin bir üzüntü içerisine soktu. İkizlerini kaybeden John ve Florence, birkaç yılın ardından tekrar çocuk sahibi olmak istedi ve Florence, kısa bir süre içerisinde hamile olduğunu öğrendi.

Florence’in yeniden hamile kalması, aile içinde bir takım sorunlara yol açmıştı. John, son derece dindar bir katolik olmasına rağmen Florence’in ikiz kızlara hamile olduğunu ve bu kızların da Joanna ve Jacqueline’in reenkarnasyonları olacağına inanıyordu. Florence ise doktorun de “tek doğum” öngörüsüyle birlikte John’un söylediklerini reddediyordu ve durum o kadar ciddi bir hal almıştı ki çift, boşanma davası açtı.

Kısa bir süre içerisinde aralarındaki ilişkiyi yeniden rayına oturtan çiftin, tıpkı John’un da tahmin ettiği gibi ikiz kızları oldu. Gillian ve Jennifer adını verdikleri bu bebeklerde birtakım ilginç detaylar vardı.

Jennifer’ın sol kalçasında, Jacqueline’in de aynı yerde sahip olduğu bir doğum lekesi vardı ve bebek, Jacqueline’in kazada yüzünde oluşan yarayla son derece benzeyen bir doğum lekesi daha taşıyordu.

Her şey, aile Hexham’a geri taşınınca daha da garipleşiyor..

Florence 3 aylık hamileyken çift Hexham’dan Whitley Körfezi’ne taşınmıştı. Ancak doğumdan sonra kızlarının küçük bir kasabada büyümesini istemeyen Florence ve John, önceki kızlarını kaybettikleri yere, yani Hexham’a geri dönmeye karar verdi.

İşler, Hexham’a geri döndükten sonra daha da garipleşti. Gillian ve Jennifer, 4 yaşında Hexham’a geldiklerinde bu yer hakkında en ufak ayrıntıları bile biliyordu. Manastır, Joanne ve Jacqueline’in ölmeden önce oynadıkları park, okudukları okul gibi yerleri elleriyle gösterip neresi olduklarını söyleyebiliyorlardı.

İki kızın da bu detayları bilmesi imkansızdı ancak her geçen gün anlattıkları şeylerle John ve Florence çiftini hayrete düşürmeyi başarıyorlardı. Bu olaylardan en ilginci, ikiz kardeşlerin ölen ablaların oyuncaklarının isimlerini bile biliyor olmasıydı.

Bu sırada John, tıpkı hamilelikte olduğu gibi Gillian ve Jennifer’ın ölen kızlarının reenkarnasyonları olduğunu söyleyip duruyordu. Kızların bu kadar fazla detayı bilmesi de John’un bu iddialarını güçlendirmişti ancak Florence hiçbir zaman bu olasılığı kabullenmedi.

Gillian ve Jennifer, büyüdükçe arabalardan inanılmaz derecede korkmaya başladı..

Hatırlayacağınız üzere Joanne ve Jacqueline, feci bir araba kazası sonucunda hayatlarını kaybetmişlerdi. Ne gariptir ki Gillian ve Jennifer da büyüdükçe arabalara yaklaşamaz oldu.

Florence, bir defasında kızların oyun odalarına sessizce yaklaştığını ve Gillian’ın Jennifer’in suratındaki yara izini işaret ederek “Gözlerinden kan geliyor. Sana arabanın çarptığı yer orası” dediğine şahit oldu.

Biri sokakta araba motorunu çalıştırdığı zaman her iki kız da birbirine sarılarak korkudan ağlamaya başlar, dehşet içerisinde “Araba bizi almaya geliyor” diye bağırmaya başlarlarmış.

Genç kızlar, 5 yaşından sonra tamamen normale döndü..

Pollock ailesi, kızları 5 yaşına gelene kadar gerçekten de garip olaylar tanıklık etmişler. Florence her ne kadar reddetse de hem John hem de Hexway’deki çoğu kişi, Gillian ve Jennifer’ın gerçekten de ölen ablalarının reenkarnasyonları olduğunu düşünüyorlarmış.

Bu konuda birçok uzman kızlarla konuşsa da tahmin edebileceğiniz üzere gerçek hiçbir zaman ortaya çıkmamış. Zaten kızlar da 5 yaşını geçtikten sonra tuhaf davranışlarda bulunmayı bırakmış, ölen ablalarına dair detaylar da hafızalarından yavaş yavaş silinmiş…

Webtekno

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com