Ana sayfa » Spor » ALİAĞA PETKİMSPOR KÖTÜ GİDİŞE ÇARE BULAMIYOR, TARAFTAR ACİL MÜDAHALE İSTİYOR…

ALİAĞA PETKİMSPOR KÖTÜ GİDİŞE ÇARE BULAMIYOR, TARAFTAR ACİL MÜDAHALE İSTİYOR…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-ING Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon puan tablosunda dibe demir atan Aliağa Petkimspor, alt sıralardaki en önemli rakiplerinden HDI Sigorta Afyon Belediyespor’a da deplasmanda 21 sayı farkla 91-70 yenilirken, kötü gidişi bir türlü durduramadı.

Ligde 8 maçta 1 galibiyet, 7 mağlubiyetle son sıradan kurtulamayan Aliağa temsilcisinde Planinic ve kadroya alınmasına rağmen hazır olmayan Browne forma giymezken, maç öncesi kadroya katılan yeni transferler Daniel Hamilton 7, Doğukan Şanlı 3 sayıyla oynadı.

Petkimspor Antrenörü Can Sevim, eski takımı Afyon önünde çok kritik maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı..

Taraftarlar ise kötü gidişi çeşitli nedenlere bağlıyorlar, Ahmet Orhan Kulübün sosyal medya sayfasında oynanan son maçtan sonra yapılan paylaşımın altına şu yorumda bulundu;

“Birlikte hedefe kısmını birlikte kümeye diye değiştirirseniz daha iyi olur bence. Maçı baştan sona izleyen biri olarak son periyodun 5 ile 3 yani aradaki 2 dakika hariç bütün maç resmen takımda ne heyecan ne istek boş boş şut kaçırmalar stepsler top kayıpları kenarda Can Sevim hoca ve ekibi maça bir kere bile etki edemedi mola almadı oyuncu değişmedi öylesine maçı izledi ve gidiyorlar şimdi.

Valla ne yazık ki takımdan gram ümidim yok. İnşallah ben haksız çıkarım, ben yanılırım ligde kalırız. Ama bana göre bu oyuncu ve teknik ekip kadrosuyla foreman hariç çok zor. İnşallah bizim gördüklerimizin yüzde birini sizlerde görüyorsunuzdur. Başka bir şey demiyorum.”

Yine taraftarlardan Erdeniz Birol ise şu yorumu yaptı;

“Bir alt lig de bile daha iyi transferler vardı, insan adam gibi transfer yapmaz mı? ya nerden buldunuz bu çöpleri, teknik ekipte çöp..”

Bir başka taraftar Yavuz Tuncer ise; “Menajer bey nasılsın? KSK da yaşamak güzel takımın sadece adı Petkim. bütün hayrını İzmire veriyor. Bu takıma daha çok transfer yaparsın. Maşallah iyi dolar keyif yerinde..” şeklinde yorum yaptı.

Tevfik Gürak ise, “Ahmet Orhan haklısın birlikte hedefe değil kümeye demek daha iyi” yorumunu bıraktı.

Kulüp yönetimi taraftarın tepkisine de kulak verip acilen kötü gidişata dur diyecek önlemler almalı, hem de hiç vakit geçirmeden..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com