Ana sayfa » Güncel » GETİR, KURYESİNİ RÖPORTAJ VERDİĞİ İÇİN DEĞİL DE BAŞKA SEBEPTEN İŞTEN ÇIKARMIŞ!…

GETİR, KURYESİNİ RÖPORTAJ VERDİĞİ İÇİN DEĞİL DE BAŞKA SEBEPTEN İŞTEN ÇIKARMIŞ!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Konya’da verdiği röportajda çalışma şartlarını eleştiren Getir kuryesinin, söylemleri nedeniyle işinden olduğu söylenmişti. Getir, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Konuyla ilgili olayın sıcaklığıyla açıklama yapmayan Getir, nihayet sabah saatlerinde açıklama yapmak zorunda kaldı. Teknoloji şirketi, “Alınan bilgiye göre iş disiplini ile ilgili başka sebeplerle sonlandırılmıştır. Bu kararın kuryenin daha önce yaptığı açıklamalarla ilgisi yoktur.” ifadelerini kullandı.

BAŞKA SEBEPLERDEN…

Getir’den yapılan açıklama şöyle:

Getir sistemindeki bir kuryenin yaptığı sokak röportajı sonrası işten çıkarıldığına yönelik paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır.

Bu kişi esnaf kurye olarak kendi hesabına Vigo şirketi ile çalışmaktaydı. Kurye bahsi geçen açıklamaları 1.5 ay önce yapmıştır ve bununla ilgili herhangi bir yaptırıma uğramamıştır.

KVKK nedeniyle detayları açıklayamasak da Vigo şirketinden aldığımız bilgiye göre iş disiplini ile ilgili başka sebeplerle sözleşmesi sonlandırılmıştır. Bu kararın kuryenin daha önce yaptığı açıklamalarla ilgisi yoktur. Kamuoyunun bilgisine sunarız..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com