Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK; “EYT FEDERASYONU OLARAK BU MASADA BULUNMAK İSTİYORUZ..”

ÖZÜPAK; “EYT FEDERASYONU OLARAK BU MASADA BULUNMAK İSTİYORUZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT’de önemli gelişmeler yaşanıyor. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin’in göreve gelmesiyle birlikte hükümetin EYT’lilerle ilgili bir teşebbüste bulunacağı dile getiriliyordu.

Bu durum artık söylenti olmaktan çıktı ve gündemde EYT konusu Bakan Bilgin tarafından da dillendirilmeye başlandı. Bu noktada EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ve yönetimi de yeni mağduriyetler yaşanmaması için çözüm masasında yer almak için başvuru yaptıklarını duyurdu. İşte Özüpak’ın paylaşımı:

“#EMEKLİLİKTEYAŞATAKILANLAR

#BEKLİYOROLACAĞIZ#

Şimdi ki Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Vedat BİLGİN ile 05.09.2019 Tarihinde, Aile ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı görevindeyken de görüşmemiz olmuştu.

Basında yer alan “Bakanlığın EYT Çalışması” konusundaki haberlerin gerçek olup olmadığını; Eğer varsa yapılan EYT çalışmasındaki çözüm önerilerinin neler olduğunun EYT Federasyonu ile paylaşılmasının gerekliliğini; yeni mağduriyetler yaratılmaması için son derece önemli buluyoruz. Bu sebeple EYT Federasyonu olarak bu masada bulunmak istiyoruz.

Çalışma Bakanlığı makamını telefonla arayarak sözlü şekilde ilettiğimiz randevu talebimizi, bu kez resmi bir şekilde yazılı olarak da yapıyoruz.

Bilgilerinize sunarım..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com