Ana sayfa » Yerel » Aliağa Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclisi Toplandı…

Aliağa Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclisi Toplandı…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Salonu’nda 5 ve 7 Ekim 2021 tarihli meclis tutanaklarının okunup onaylanmasıyla başlayan toplantının gündeminde 9 madde yer aldı.

Başkanlıktan Gelen Önergeler kapsamında yer alan 6 maddenin oylanmasının ardından komisyondan gelen raporların oylamasına geçildi. Tek tek oylanan gündem maddeleri İmar ve Plan Bütçe Komisyonları ile Çevre, Sağlık ve Esnaf Komisyonuna havale edildi. Komisyondan Gelen Raporlar ise komisyonlardan geldiği şekliyle oybirliği ile kabul edildi.

GÜNDEM DIŞI ÖNERGE..

Hayvancılığın desteklenmesi, bölge üreticilerinin ihtiyacı olan et verimi yüksek damızlık koç ve koyun ihtiyacını karşılamak, kayıtlı, pedigrili ve kaliteli damızlık değeri yüksek koç/koyunlar yetiştirmek üzere İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile ortak “Yarı Açık Sistem Damızlık Kıvırcık Koyunculuk Tesisi” kurulması yönünde Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a yetki verilmesini içeren gündem dışı önerge Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

İKİNCİ BİRLEŞİM CUMA GÜNÜ..

Aliağa Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi. Kasım ayı ikinci birleşimi, komisyona havale edilen maddelerin oylanması için 5 Kasım 2021 Cuma günü saat 18.00’de gerçekleştirilecek..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com