Ana sayfa » Yerel » SALT GENÇLİK DERNEĞİNDEN, AVRUPA BİRLİĞİ GENÇLİK BİLGİLENDİRMESİ…

SALT GENÇLİK DERNEĞİNDEN, AVRUPA BİRLİĞİ GENÇLİK BİLGİLENDİRMESİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa’nın Avrupa Birliği alanında faaliyet gerçekleştiren tek sivil toplum örgütü olan; Salt Gençlik Derneği, Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma Programı (ESC) hakkında tüm merak edilenler yanıt buldu.

SALT Gençlik Derneği, Tüm Avrupa’da eşzamanlı olarak ve ülkemizde de kutlanan Erasmus Günleri kapsamında; “AB Gençlik Bilgilendirmesi” gerçekleştirdi.

Avrupa Birliği’nin eğitim, gençlik ve spor alanlarındaki Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma Programlarının gençlere ve yetişkinlere yönelik fırsatları hakkında yapılan bilgilendirmede, ayrıca lisanüstü burs fırsatları (Jean Monnet ve Avrupa Koleji Burs Programı) hakkında da kapsamlı bir bilgilendirme yapıldı.

Aliağa’lı gençler, vatandaşların ilgi gösterdiği SALT Gençlik Derneği Başkanı Mehmet MAĞAT tarafından yapılan bilgilendirmede, derneğin ilerleyen zamanlarda Aliağalı gençlerin katılımcı olarak yer alabileceği AB tarafından fonlanan, İtalya, İsveç, Litvanya, Danimarka, Portekiz gibi ülkelerde gerçekleştirecekleri ve ortağı oldukları Erasmus+ Gençlik değişimi projelerinin duyurusunun yapılacağının da müjdesi verildi..

blank
blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com