Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK; “BUGÜN BİR SİYASİ PARTİ KURSAK KENDİ MİLLETVEKİLLERİMİZİ ÇIKARABİLİRİZ..”

ÖZÜPAK; “BUGÜN BİR SİYASİ PARTİ KURSAK KENDİ MİLLETVEKİLLERİMİZİ ÇIKARABİLİRİZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak’ın bir süredir önümüzdeki seçimlerde milletvekili adayı olacağı iddiaları ortaya atılırken konuya ilişkin açıklama EYT Federasyonu Başkan Yardımcısı Alper Özüpak’tan geldi.

Özüpak, katıldığı bir canlı yayın programında konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Biz EYT’liler olarak siyasi gündemi belirliyoruz. Bizim asıl mücadelemiz Aylık Bağlanma Oranı (ABO) ancak EYT deyim yerindeyse bir marka haline geldiği için mücadelemizi EYT üzerinden sürdürüyoruz.

‘Siyasallaşma’ meselesini bugüne kadar kendi aramızda fazlasıyla konuştuk, istişare ettik. Ancak ben yalnızca Gönül Boran Özüpak üzerinden milletvekilliği tartışmalarını doğru bulmuyorum.

Bizim EYT’liler olarak 23 derneğimiz var. Seçim süreci yaklaştığında siyasi partiler tarafından diğer dernek başkanı arkadaşlarıma da milletvekilliği adaylığı teklifi geleceğini düşünüyorum. Belki de önümüzdeki dönem 10 milletvekili ile Meclis’te olabiliriz. Bugün bir siyasi parti kursak kendi vekillerimizi çıkarabiliriz.

Şu anda 15 siyasi parti ile görüşme halindeyiz. Gönül Hanım’ın isminin milletvekilliği adaylığı için geçmesi bizim için onur vesilesidir. 5 yılda bu dava bu noktaya geldiyse bu Gönül Hanım’ın başarısıdır, çalışma arkadaşlarının başarısıdır.

Gönül Hanım’ın, arkasındaki kitle ile milletvekilliğinde kalmayacağını, daha da yukarılara çıkacağını düşünüyorum ancak Gönül Hanım siyaseti sevmiyor. Eğer kendisi siyaseti, siyasi ağızla konuşmayı sevseydi EYT meselesi bugün bu noktaya gelemezdi..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com