Ana sayfa » Yerel » Başkan Acar; “Biz Aç Kalırız Ama Vatansız Kalamayız..”

Başkan Acar; “Biz Aç Kalırız Ama Vatansız Kalamayız..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

 Aliağa’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle program düzenlendi.

Aliağa İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen programa Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Müftüsü Ramazan Coşkun ile Aliağa Müftülüğünde görevli din görevlileri katıldı.

Din görevlilerinin kutsal ve sorumluluğu yüksek bir görevi icra ettiğini belirten İlçe Müftüsü Ramazan Coşkun, “Gönüllere taht kurmak, gönül yapmak, insanların hayatının bir düzene girmesinde en büyük mücadeleyi gösteren din görevlileridir. Din görevlilerini bu noktada yalnız bırakmayan, Aliağa’da her bir vatandaşın gönlünde taht kurmuş, camilerimizin tüm bakımları konusunda her zaman yanımızda olan Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

ACAR, “MİLLETİMİZİN YANI BAŞINDA HEP SİZ VARSINIZ..”

Din görevlilerinin milletin her anında yanında olduğunu belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Sizler bir yanda evinizde eş, babayken bir yandan da cemaatimize abi, kardeş oluyorsunuz. Öğretmen, doktor, psikolog oluyorsunuz. Milletimizin acısında, cenazesinde, yanında oluyorsunuz. Doğumunda, nikahında, mutluluğunda yanı başında oluyorsunuz. Toplumumuzda her önemli anda milletimizin yanı başında hep siz varsınız. Göreviniz ve sorumluluğunuz doğrultusunda milletimize her alanda, her anında yanında olduğunuz için hepinizden Allah bin kere razı olsun, Allah eksikliğinizi vermesin”

“BİZ AÇ KALIRIZ AMA VATANSIZ KALAMAYIZ..”

Din görevlilerine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan bir dönemden geçtiklerini söyleyen Başkan Serkan Acar,  “Kültür afatında sizlere her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Sizden istirhamım cemaatimize, toplumumuza, kültür afatından etkilenmemesi için sahip çıkmanızdır. Sizlere ciddi ihtiyacımız var. Biz aç kalırız ama vatansız kalamayız. Milletimizi sizlere emanet ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Önümüzdeki süreçte de Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, din hizmetleri alanında başarı gösteren din görevlilerine başarı belgesi takdim etti. Aliağa Belediyesi Milletin Ekibi personeli tarafından tüm din görevlileri ile Kur’an kursu hocalarına hediyeler takdim edildi. Ayrıca Aliağa’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında akşam da Fatih Camii’nde Kur’an Tilaveti gerçekleştirildi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com