Ana sayfa » Spor » YENİMAHALLE MUHTARINDAN MAHALLESİNİN KADIN SAKİNLERİNE VOLEYBOL SEVGİSİ AŞISI!…

YENİMAHALLE MUHTARINDAN MAHALLESİNİN KADIN SAKİNLERİNE VOLEYBOL SEVGİSİ AŞISI!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Yeni Mahalle Muhtarı Fatma Güvercin, mahallesinin kadın sakinleri için hem sosyalleşmek hem de sportif açıdan yararlı olacak bir etkinlik planladı. Güvercin planıyla ilgili şunları söyledi;

Oldukça kalabalık bir nüfusa sahip olan mahallemin sorumluluğu da tabi daha büyük oluyor. Küçük çocuklu çalışan bir çok kadınımız var. Bunlar için neler yapabiliriz diye hep düşünüyordum. Mahallemde istihdam ve İŞKUR destekli kurslarımız var. Benim sporla aram çok iyi. Fanatik Trabzonspor taraftarıyım.

Küçüklükten beri televizyonda maç izler, maçlara giderim. Futbolu aslında bayanlar sevmese de voleybolu tüm bayanlar seviyor. Mahallemin kadınları adına biraz stres atmaya yönelik biraz da sosyalleşmek için güzel bir aktivite olabileceğini düşündüm.

Bu düşüncemi mahalle sakinlerim ile paylaştım, büyük bir ilgiyle karşılandı ve çok yoğun bir talep oldu. Şu an 20 kişilik bir listeyi tamamladık. Girmek isteyen daha bir çok çalışan hanım var.

Yaza doğru İnşallah onlar için de bir şeyler yaparız. Düşüncemi sayın belediye başkanımız Serkan Acar ile de paylaştım. Sağolsun o da bize destek oluyor. Yenimahalle’li hanımlar için bundan sonrada bu türden aktivitelerimiz olacak..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com