Ana sayfa » Güncel » KENDİSİNE ELİNİ UZATIP; “HOŞGELDİNİZ” DİYEN ÖĞRETMENİ; “HADDİNİ BİL” DİYEREK KOVAN KAYMAKAM KAYIPLARA KARIŞTI!…

KENDİSİNE ELİNİ UZATIP; “HOŞGELDİNİZ” DİYEN ÖĞRETMENİ; “HADDİNİ BİL” DİYEREK KOVAN KAYMAKAM KAYIPLARA KARIŞTI!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Sınıfta kendisine ‘hoş geldiniz’ diyen öğretmene ‘Haddini bil, sınıftan çık dışarıya bekle’ diyen Artvin’in Kemalpaşa ilçesinin kaymakamı Mehmet Faruk Saygın’la ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Artvin Valiliği, Kemalpaşa ilçesinde Kaymakam Mehmet Faruk Saygın’ın yaptığı saygısızca hareketi doğrulamış ve kendisine uyarı verildiğini açıklamıştı. O kaymakam bugün sosyal medya hesaplarını kapattı.

Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde okul ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Mehmet Faruk Saygın, Kemalpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde (ÇPAL) girdiği sınıfta kendisine “hoş geldiniz” diyen ve elini uzatan öğretmeni “Haddini bil, sınıftan çık dışarıya bekle” diyerek sınıftan kovdu.

Birgün gazetesindeki habere göre konuyla ilgili açıklama yapan Kemalpaşa Eğitim-Sen temsilcisi Koray Emiralioğlu, “Kimse unutmasın kapıkulu değil öğretmeniz” diyerek tepki gösterdi.

Emiralioğlu açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Bugün ÇPAL’ye okul ziyaretinde bulunan Kemalpaşa İlçe Kaymakamı M. Faruk Saygın girdiği sınıfta kendisine ‘Hoş geldiniz’ diyen öğretmene ‘Bu ne hadsizlik’ diyerek sınıftan çıkmasını, dışarıda beklemesini söylemiştir. Sınıfta bulunan diğer öğretmen arkadaşımızın bu yapılanın doğru olmadığını anlatmaya çalışmasına karşılık Kaymakam, sen kimsin, ücretli misin diyerek tehditvari konuşmuştur, ayrıca ücretli, kadrolu sözleşmeli de olsa onun bir öğretmen olduğunu unutmuştur. Bizler öğretmenlik mesleğinin itibarsızlaştırılmasına ve tüm bu baskılara karşı onurumuza, haklarımıza ve emeğimize sahip çıkacağız.”

Artvin Valiliği kaymakamla ilgili açıklama yaptı..

Artvin Valiliği tarafından, Kemalpaşa ilçesinde Kaymakam Mehmet Faruk Saygın’ın, ziyaret ettiği lisede ‘hoş geldiniz’ diyerek kendisine elini uzatan öğretmeni ‘Haddini bil, sınıftan çık dışarıya bekle’ diyerek kovmasına ilişkin açıklama yapıldı. Valilik yaşanan olayı doğrularken yapılan açıklamada, “İlçe Kaymakamımıza tembihat yapılmış, konu ile ilgili inceleme hemen başlatılmıştır” denildi.

Kaymakam hesaplarını kapattı..

Artvin Valiliği’nin bu uyarısından sonra Kaymakam Mehmet Faruk Saygın, sosyal medya hesaplarını kapattı.

Dün açık olan Twitter adresi bugün yok oldu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com