Ana sayfa » Güncel » UZAYLI GİBİ GÖRÜNMEK İÇİN KENDİNİ BU HALE GETİRDİ!…

UZAYLI GİBİ GÖRÜNMEK İÇİN KENDİNİ BU HALE GETİRDİ!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Vücudunun tamamını dövmeyle kaplayan Anthony Loffredo, uzaylılara benzemek için estetikle burnunu ve üst dudağını aldırttı. Ancak Loffredo geçirdiği operasyonlar nedeniyle güçlükle konuşuyor.

Fransa doğumlu 32 yaşındaki Anthony Loffredo isimli adam “Black Alien Project” (Siyah Uzaylı Projesi) için vücuduna çeşitli modifikasyonlar yaptı.

Anthony Loffredo, vücudunun tamamını dövmeyle kapladı, başına ise boynuz görünümü verdi. Ayrıca vücudunun çeşitli yerlerinde piercingler bulunuyor.

Gözlerine bile dövme yapan, Loffredo projesinin yalnızca yüzde 16’sının tamamlandığını söylüyor. Anthony Loffredo son olarak ise bir operasyonla burnunu aldırdı ve dilini ikiye böldürdü.

Loffredo, Fransa’da yaşa dışı olan tüm bu işlemler için Barselona’ya gelmek zorunda kaldı. Loffredo, verdiği bir röportajda uzaylı gibi görünme hayallerini şöyle anlattı;

“Çok küçük yaşlardan beri insan vücudundaki mutasyonlar ve dönüşümler konusuna ilgi duyuyorum. Güvenlik görevlisiyken hayatımı istediğim gibi yaşamadığımı fark ettim. Her şeyi 24 yaşında bıraktım ve Avustralya’ya gittim. Korkunç bir karakterin yerine geçmeyi seviyorum.

24 yaşından beri vücudunu dövmeyle kaplatan ve çeşitli operasyonlar geçiren Loffredo’nun kulakları da alınmış gibi görünüyor. Nisan ayında Loffredo, tamamen dövmeli yüzü, kafa implantları ve piercingleri olan bir resmini paylaşarak takipçilerine uzaylı dönüşümünün henüz tamamlamadığını söyledi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com