Ana sayfa » Siyaset » MHP’Lİ BAŞKAN ÜZERİNDE, “KÜRDİSTAN” YAZAN ŞAPKALARI YAKTI, AKP’Lİ BAŞKAN; ” DUYGUSAL DAVRANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM” DEDİ..

MHP’Lİ BAŞKAN ÜZERİNDE, “KÜRDİSTAN” YAZAN ŞAPKALARI YAKTI, AKP’Lİ BAŞKAN; ” DUYGUSAL DAVRANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM” DEDİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-AKP Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon’un Şalpazarı ilçesinin MHP’li Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın Irak’a ihraç edilmek üzere bakanlık izni ile üretilen şapkalarda “Kürdistan” ibaresi yer aldığı için buraya giderek şapkaları yakmasını değerlendirdi.

Mumcu, “Daha itidalli olunabilirdi. Ama sonuçta böyle bir şey yaşandı. Keşke yaşanmasaydı. Duygusal davrandığını düşünüyorum” diye konuştu.

Şalpazarı ilçesinde kurulu şapka üretim tesisleri; “Irak Bölgesel Yönetim seçimleri” için Irak’taki bir parti için yapılan şapkaları “Kürdistan şapkası” üretiliyor gerekçesiyle MHP’li Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve belediye ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde basılmıştı. Zabıtaların topladığı şapkalar tesisin önündeki yolda yakılmıştı.

AKP Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu da bugün Trabzonlu gazetecilerle bir araya geldi. Kendisine yöneltilen soru üzerine Mumcu şu yanıtı verdi:

“Şalpazarı Belediye Başkanımızın olayında, belediye başkanımızın kendisine ait olan ve kiraya verdiği bir binada, bir telefon gelmesi sonucu ‘Senin binanda böyle bir durum var haberin var mı?’ şeklinde gelen mesaj doğrultusunda oraya gitmesiyle duygusal davrandığını düşünüyorum.

Daha itidalli olunabilirdi. Sonuçta burası Trabzon. Böyle bir hassasiyet olabilir. Daha itidalli olunabilirdi. Ama sonuçta böyle bir şey yaşandı. Keşke yaşanmasaydı. Duygusal davrandığını düşünüyorum. İşletme sahibiyle görüşemedim..”

(ANKA)

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com