Ana sayfa » Güncel » EYT İZMİR; “BİR OLURSAK İRİ OLURUZ, İRİ OLURSAK DİRİ OLURUZ…”

EYT İZMİR; “BİR OLURSAK İRİ OLURUZ, İRİ OLURSAK DİRİ OLURUZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Yeni bir saha çalışmasına başlayan EYT İzmir Derneği Başkanı Doğan Türker, yapılacak çalışmalarla ilgili açıklama da bulundu.

Pandemi’den dolayı uzun zamandır saha çalışması yapamıyorduk diyen Türker şunları söyledi;

“Pandemiden dolayı uzun zamandır, saha çalışması yapamıyorduk. Yasakların son bulmasıyla saha çalışmalarına hız verme kararı aldık.

Her hafta İzmir’in bir ilçesinde standlarımızı açıp, üyelerimizle buluşmak, aramıza katılmak isteyen yeni arkadaşlarımızı derneğimize üye yapmak, haklarımızı almak için asla pes etmeden sonuna sonuç alıncaya kadar mücadelemizden vaz geçmeyeceğimizi her ortamda göstermek için.

İlkini bu hafta Buca/ Şirinyer’de açacağımız standımıza tüm EYT’lileri, Tüm SGK mağdurlarını, Aylık bağlama oranları (ABO) mağdurlarını, staj mağdurlarını, emekli abilerimizi, ablalarımızı, haklı davamızda bizlere destek olmak isteyen tüm İZMİR’li dostlarımızı standımıza bekliyoruz.
   
Bizler Haklı davamızda sonuca ulaşıp haklarımızı alacağımıza yürekten inananlarız, yeter ki birleşerek bir olalım. BİR olursak, İRİ oluruz, İRİ Olursak DİRİ oluruz, diri Olursak BİZ Oluruz. Biz olursak haklarımıza kavuşur, geleceğimize sahip çıkabiliriz.
 
Herkesi EYT Deneklerine Üye olmaya destek olmaya ve Mücadeleye ortak olmaya davet ediyorum..

Saygılarımla

İZMİR EYT SYD Yön. Kur. Adına

Başkan Doğan TÜRKER

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com