Ana sayfa » Yerel » BAŞKAN KOÇ’TAN BASIN AÇIKLAMASI…

BAŞKAN KOÇ’TAN BASIN AÇIKLAMASI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Saadet Partisi (SP) Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç, iki konuyla ilgili basın açıklamasında bulundu. Koç’un açıklaması şöyle;

“Edremit’in kurtuluşunun 99. Yılı anma etkinliklerinde çarşaflı bir kadının zincirlenmesini esefle kınıyorum.

Hepimizi birleştirmesi ve ortak duyguların yaşanması gereken bir günde dahi dini yaşam biçimlerini aşağılayan zincire bağlanmış çarşaflı kadın üzerinden çağdaşlık ve özgürlük adı altında İslami değerleri hiçe sayan bu zihniyete vatan topraklarına düşman ayak basarak ezanı susturmaya ve kadınlarımızın baş örtüsüne el uzatmaya yeltenmesinler diye canını feda eden şehitlere ve gazilere ihanet ettiklerini hatırlatırım.

Bu saygısızlığa dahil olan herkesi milli bir günde sergiledikleri bu çirkin gösteri için derhal milletimizden özür dilemeye davet ediyorum.”

“Ülkemizin içinde bulunduğu önemli konulardan biriside aşı meselesi ve PCR testlerinin zorunlu hale getirilmesidir. Öncelikle aşı ve PCR testlerinin güvenilirliği konusunda milletimizin kafasında oluşan soruların açık ve net olarak cevaplanması gerekiyor.

Bugün zorunlu PCR testi uygulanması haksızlık ve hukuksuzluktur. Bu uygulama eğitimden, ulaşım, özel sektör , ve birçok alanda kaosa neden olmaktadır.

Yaşam hakkı, kişi dokunulmazlığı hakkı, yerleşim ve seyahat hakkı, çalışma hakkı gibi en temel hakların gasp edildiği zorunlu PCR testi uygulaması derhal sonlandırılmalıdır..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com