Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA GEMİ SÖKÜM’DE İŞ KAZASI!, İKİ İŞÇİ YAŞAMINI YİTİRDİ…

ALİAĞA GEMİ SÖKÜM’DE İŞ KAZASI!, İKİ İŞÇİ YAŞAMINI YİTİRDİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Gemi Söküm Tesislerinde bugün meydana gelen iş kazasında bir işçi kaza anında, diğer işçi ise kaldırıldığı Aliağa Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Aynı kazada yaralanan Ahmet Gür adlı işçi ise Aliağa Devlet Hastanesi Acil Servis Ünitesinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra görülen lüzum üzerine Çiğli Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Yoğun Bakımda tedavisi yapılan Gür’ün durumu ciddiyetini koruyor.

Yolcu gemisinin sökümü esnasında kopan halatın çarpması sonucu işçilerden İlyas Bıdık bulunduğu yerden yere düşerek olay yerinde yaşamını yitirdi. Veli Bal isimli işçi ise hastane de yapılan tüm müdahalelere rağmen vefat etti.

Aliağa Gemi Söküm Tesislerinde son dönemlerde ölümlü iş kazalarının artması dikkatleri çekiyor. Yaklaşık bir buçuk ay kadar önce meydana gelen bir başka iş kazasında yine iki işçi yaşamını yitirmişti.

Kuzey Ege Haber’e olayla ilgili mesaj yollayan okurlar, tesislerde daha etkin güvenlik önlemleri alınması gerektiği ifadesinde bulundular.

52 yaşında yaşamını yitiren İlyas Bıdık, yarın saat 14:30’da Aliağa Alevi Kültür Derneği Cemevinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com