Ana sayfa » Siyaset » NARİN; “ATATÜRK’E ZAFER BAYRAMI VİDEOSUNDA YER VERMEYENLER ATA’MIZA EN BÜYÜK HAKARETİ ETMEKTEDİRLER..”

NARİN; “ATATÜRK’E ZAFER BAYRAMI VİDEOSUNDA YER VERMEYENLER ATA’MIZA EN BÜYÜK HAKARETİ ETMEKTEDİRLER..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajı okunurken, tören alanında sırtını dönmüştü.

Ali Narin, sosyal medyada protesto görüntüsünün yayılması üzerine bir açıklama yaptı.

Narin’in, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“ATATÜRK’E ZAFER BAYRAMI VİDEOSUNDA YER VERMEYENLER ATA’MIZA EN BÜYÜK HAKARETİ ETMEKTEDİRLER..”

“Bugün Kadıköy ilçesindeki 30 Ağustos resmî töreni sırasında bizleri egemen güçlerin prangalarından kurtararak tam bağımsızlığa kavuşturan, tarihin göründüğü en büyük zaferlerden birinin Başkomutanı Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adına yaptığı paylaşımlarda sansür uygulayan, 84 milyon halkın cumhurbaşkanı olmak yerine kendi tercihi ile partili Cumhurbaşkanı olan AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın kutlama mesajı okunduğu sırada arkamı dönerek protesto ettim.

Bu protestom; yandaş basının ve iktidar partisi mensuplarının iddia ettiği gibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e değildir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün makamı olan Cumhurbaşkanlığı makamına da değildir. Bu protestom, 84 milyonun Cumhurbaşkanı’na değil kendi tercihi ile partili Cumhurbaşkanı olan AKP Genel Başkanı Erdoğan’adır.

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, yayınladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı videosunda yer vermeyenler Ata’mıza en büyük hakareti etmektedirler. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com