Ana sayfa » Yerel » ES Group, İskele-3 Rıhtım Güçlendirme Projesi’ni Başarıyla Tamamladı…

ES Group, İskele-3 Rıhtım Güçlendirme Projesi’ni Başarıyla Tamamladı…

Yazar: Erdinç Şahin
2 comments

KUZEYEGEHABER-Socar Petkim ve ES Group iş ortaklığıyla 2019 yılının sonlarına doğru çalışmalarına başlanan İskele-3 Rıhtım Güçlendirme Projesi pandemi şartları nedeni ile yaşanan duraksamalara rağmen planlandığı tarihte başarı ile tamamlandı.

ES Group’un üstlendiği projede, Petkim’in 1970’li yıllarda inşa edilen İskele-3 projesi yıkılarak yerine yeni ve modern bir iskele yapıldı. Bu proje ile ES Group’un oluşturduğu yeni rıhtım yapısı, -12 metre deniz dip kotu ile daha büyük kapasiteli gemilerin rıhtıma yanaşabilmesine olanak sağlayacak.

ES Group, Başarısını İş Sonu Yemeği’nde Kutladı..

İskele-3 Rıhtım Güçlendirme Projesi’ni zorlu pandemi koşullarına rağmen söz verdiği tarihte teslim eden ES Group, bu başarısını çalışanlarıyla birlikte Radisson Otel’de gerçekleştirdiği iş sonu yemeği organizasyonunda kutladı.

İş Sonu Yemeği’ne katılım sağlayan SOCAR Türkiye Proje Yönetim Ofisi Lideri Sayın Afgan Guliyev, ES Group Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erol Demirbaş’a başarı plaketi takdim etti.

Proje ile ilgili detayların ve proje sürecinin barkovizyon gösterisi ile katılımcılara aktarıldığı yemekte, projenin vaktinde tamamlanmasında büyük emekleri bulunan ES Group çalışanlarına başarı plaketleri ve belgeleri teslim edildi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

2 comments

Sarsılmaz 13 Kasım 2021 - 21:24

Su Afghan da Afghanistan NU Ulama Conferansına gidecek.

Yanıtla
Kofteci Murat 27 Ekim 2023 - 03:20

Socarcıymış. Adam var adamların nakşıdır adam var eşşek Afgan dan yahşıdır.

Yanıtla

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com