Ana sayfa » Siyaset » İYİ PARTİ İZMİR; “SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİP ÇÖZECEĞİZ…”

İYİ PARTİ İZMİR; “SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİP ÇÖZECEĞİZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İYİ PARTİ İzmir Milletvekili ve TBMM. Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, partisinin İzmir ilçe başkanlarına, Tarihi Asansör Restaurant’ta yemek verdi.

Yemeğe İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray ve İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar da katıldı.

İlçe başkanlarının ilçelerindeki teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgiler verdikleri yemekte, İzmir Milletvekillerinden talep, dilek ve beklentilerini dile getirerek, toplantıların devamının geleceği bildirildi.

“SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDECEĞİZ..”

İYİ Partili İzmir milletvekilleri ise ilçe başkanlıklarının yerinde ziyaret edilerek; hem teşkilatların hem de ilçedeki vatandaşların sorunlarının yerinde belirlenmesine çalışılacağı, bu bağlamda; önümüzdeki günlerde yeniden başlayacak ilçe ziyaretlerinde tespit edilen sorunların çözümüne yönelik parti faaliyetlerinin İzmirliler ile paylaşılacağı belirtildi.

İzmir Milletvekillerinin; ilçe başkanlarından aldıkları bilgiler ışığında, önümüzdeki günlerde İl Yönetim Kuruluyla ve Belediye Meclis Üyeleriyle bir araya gelerek ve onların da fikir ve önerilerini almak suretiyle; özellikle İzmir’deki Yerel Yönetimler’in performansları ve bundan sonraki süreçte izlenecek yol haritasına ilişkin programlara son şeklini verecekleri öğrenildi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com