Ana sayfa » Siyaset » BOZKURT; “YANGINLARDAN GEREKEN DERS ALINDI MI?..”

BOZKURT; “YANGINLARDAN GEREKEN DERS ALINDI MI?..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Umut Partisi Genel Başkanı Abdulkadir Bozkurt Ülkemizde birçok bölgede meydana gelen orman yangınları ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Başkan Bozkurt yaptığı  açıklama da; “Maalesef yurdumuzun birçok bölgesinde aynı anda meydan gelen Orman yangınlarına ülkece şahit olduk. Can damarımız olan ormanlarımıza yapılan bir sabotaj girişimide olabileceğini değerlendiriyoruz.

Orman yangınlarıyla mücadelede birinci sorumlu Orman ve Şehircilik Bakanlığıdır. Bakanlık orman yangınları ile mücadele kapsamında her türlü senaryoyu hazırlamalı, bölgede bulunan kamu ve özel kurumları, ayrıca bölgede yaşayan sivil halkıda  kapsayacak şekilde Orman yangın tatbikatları yapmalıdır. Orman Bakanlığına ayrılan bütçeye gelişen teknolojiyi yakalayacak tüm teknik ekipman kalemleri konulmalıdır.

Böyle dönemlerde tüm siyasi partiler, kurum ve kuruluşlar suçlu aramak yerine tek bir vücut olmayı başarabilmelidir.

Ormanlarımız ülkemizin can damarıdır. Çocuklarımıza bırakacağımız en büyük mirastır.Ormanlarımıza sahip çıkmak sorumluluk ile olur.

Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile halkımızı sorumluluğa ve ağaçlandırma faaliyetlerine destek vermeye davet ediyor, orman yangınlarında kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.”dedi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com