Ana sayfa » Güncel » ARABADAN SİGARA İZMARİTİ ATMIŞLAR, BODRUM YANGININI BAŞLATMIŞLAR!..

ARABADAN SİGARA İZMARİTİ ATMIŞLAR, BODRUM YANGININI BAŞLATMIŞLAR!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Bodrum Mumcular’da çıkan ve hektarlarca alanı kül eden orman yangınlarıyla ilgili soruşturma tamamlandı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, 3 kişi tutuklandı. Paylaşılan bilgilere göre söz konusu kişiler, arabadan sigara izmariti atarak, yangının çıkmasına yol açmış.

Dün sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Manavgat’ta çıkan ve binlerce masum ağaç ile hayvanı diri diri yanmak zorunda bırakan orman yangınına neden olan şeyin, yalnızca 12 yaşındaki bir çocuk olduğunun tespit edildiğini aktarmıştık. Şimdiyse sizleri, aynı konu için Muğla’ya götüreceğiz. Bodrum Mumcular’da çıkan orman yangına neden olan kişiler, savcılığın yürüttüğü soruşturma sonucunda yakalanmış durumdalar.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, bir kez daha ağzınızın açık kalacağı detaylar açığa çıktı. Savcılık makamının yaptığı incelemeler neticesinde kimlikleri tespit edilen ve hektarlarca alanın yanmasına neden olan 3 kişinin, arabadan sigara izmaritini yere atarak ormanlarımızı küle çevirdikleri ortaya çıktı.

Yürütülen soruşturma kapsamında yakalanan zanlıların her üçü de “tedbirsizlik sonucu yangına sebep olmak” suçundan ötürü tutuklandılar. Soruşturmanın devam ettiği bildirilirken, Bodrum Mumcular’ı yangına teslim eden şahısların nihai cezalarının ne olduğu tam olarak bilinmiyor.

Geçtiğimiz hafta da sizlerle benzer bir haber paylaşmış, bu kez Marmaris’i kül eden yangına sebep olan şeyin iki küçük çocuk olduğunu anlatmıştık. Edinilen bilgilere göre evlerinde kitap yakmak isteyen iki çocuk, alevlerin kontrolden çıkması üzere korkarak kaçmışlar ve Marmaris’in bir felaketle yüzleşmesine yol açmışlardı..

Webtekno

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com