Ana sayfa » Güncel » ALİAĞA’LI VATANDAŞ 40 DERECE SICAKTA ELEKTRİKSİZ KALDI, İSYANLAR BAŞLADI!..

ALİAĞA’LI VATANDAŞ 40 DERECE SICAKTA ELEKTRİKSİZ KALDI, İSYANLAR BAŞLADI!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Türkiye’nin pek çok şehrinde elektrik kesintileri yaşanıyor. Aşırı sıcaklarda elektriksiz kalan vatandaşların isyanı sosyal medyada gündem oldu. Kesinti yaşanan şehirler arasında İstanbul, İzmir, Ankara, Gaziantep, Konya, Bursa, Adana, Mersin, Kırklareli, Hatay, Uşak, Manisa da var.

Kesintilerin yatırım tesislerinin devreye alınması, arıza onarım ve bakım gibi nedenlerle yaşandığı belirtilirken, bazı internet sitelerine ve çağrı merkezlerine ise ulaşılamıyor.

Ankara, Bursa, Muğla, Konya, Gaziantep, Kayseri, Urfa, Kocaeli ve Hatay’da da bazı bölgelerde elektrik kesintilerinin olduğu söylenriken, bazı bölgelerde de su kesintilerinin de olduğu öğrenildi.

Özellikle Ege Bölgesi’ni etkilediği öğrenilen elektrik kesintileri ile ilgili bilgi veren İzmir’deki yetkililer “Kesintilerin planlı olmadığını ve ne zaman elektrik verileceğinin henüz belli olmadığını” söyledi.

ALİAĞA’LI VATANDAŞLARDAN HABERSİZ YAPILAN KESİNTİLERE İSYAN!

Kesintilerin yarın da sürme ihtimali bulunduğu belirtilirken, kesintiden Çeşme, Kınık, Karaburun, Dikili, Aliağa, Karşıyaka, Konak, Çiğli, Bayraklı, Ödemiş, Urla, Torbalı, Buca ve Seferihisar’da bazı bölgeler etkileniyor.

Bu arada Aliağa’nın çok büyük bir bölümünü etkileyen kesintilere Aliağa’lı vatandaşları isyan ettirdi. 40 dereceye ulaşan sıcak hava da bir de elektriksiz kalan vatandaşlar Kuzey Ege Haber’e mesaj ve telefon yağdırdı..

TEÜAŞ’ın bakım çalışmaları nedeniyle kesinti yapıldığı bilgisi edinildi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com